ink diver Posted December 16, 2018 Report Share Posted December 16, 2018 Przeglądając świąteczne oferty sklepów internetowych znalazłem nowy kolor R&K - Aubergine /bakłażan/. R&K otworzył tym kolorem nową serię limitowanych atramentów /2000 szt./ Na podstawie obrazków w sieci można chyba powiedzieć, że kolor jest intensywny i ciekawy a kałamarz powinno się postawić gdzieś w pobliżu Lamy Dark Lilac. Cena w granicach 10 funtów, może i nie majątek ale jednak prawie dwa i pół raza drożej od serii standardowej R&K, a buteleczka równie piękna jak wszystkie inne tej firmy-:) Może ktoś się skusi i zrecenzuje? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arkadiusz^^ Posted December 16, 2018 Report Share Posted December 16, 2018 Jeśli jest coś limitowanego to zapala mi głupia lampka, że chciałbym to mieć. A jeśli jeszcze bedzie to kolor zbliżony do Lamy Dark Lilac to będę chciał to bardziej Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martixx Posted December 17, 2018 Report Share Posted December 17, 2018 Nie za bardzo przypomina Dark Lilac Zdjęcie z internetu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arkadiusz^^ Posted December 17, 2018 Report Share Posted December 17, 2018 Też znalzłem później to zdjęcie i faktycznie - trochę mu daleko do Dark Lilac. Prędzej Gumijagoda od Konrada zbliży się do Dark Lilac niż R&K. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts