alrun Posted April 25, 2018 Report Share Posted April 25, 2018 Znalazłam ostatnio fajną stronę (https://www.fountainpencompanion.com/). Po stworzeniu konta można tutaj wypisać wszystkie swoje atramenty i pióra Plus jest też zakładka "currently inked". Całkiem fajna sprawa, żeby sobie wszystko uporządkować Ja jestem w trakcie dodawania Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martixx Posted April 25, 2018 Report Share Posted April 25, 2018 Teraz też już jestem w trakcie dodawania Fajny bajer 😍 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziemniaczek Posted April 25, 2018 Report Share Posted April 25, 2018 Mam konto od miesiąca Trzeba będzie stworzyć jakiś fajny wątek z atramentami, piórami i próbkami (kontami na tej stronie). Będziemy mogli wziąć trochę inspiracji od innych przez tę stronę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alrun Posted April 25, 2018 Author Report Share Posted April 25, 2018 Myślę, że możemy jakoś rozkręcić wymianę próbek dzięki temu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziemniaczek Posted April 25, 2018 Report Share Posted April 25, 2018 Super miałem wpisywać me zapasy do Excela, ale teraz chyba lepiej zacząć przygodę z tym. Jak z linkami/profilami? Jak mamy to udostępniać między sobą? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alrun Posted April 25, 2018 Author Report Share Posted April 25, 2018 Może w jakimś osobnym temacie stworzonym specjalnie do tego celu? Brakuje u nas takiego właśnie stricte do wymiany próbek. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziemniaczek Posted April 25, 2018 Report Share Posted April 25, 2018 (edited) Zdecydowanie polecam tę stronę zamiast Excela Ja się właśnie zabrałem, a Wy? Flaszki znaczymy jako flaszki, próbki jako nic czy jednak wysilmy się i znaczmy jako próbki? Edit: Nie podobają mi się takie rzeczy jak,,Montevere". Bez,,d". Jest w podpowiedziach. Komuś się spieszyło, ale może nam to popsuć robotę... Edited April 25, 2018 by Ziemniaczek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alrun Posted April 25, 2018 Author Report Share Posted April 25, 2018 Ja zaznaczam, czy mam butelkę, naboje czy próbkę. No jest trochę literówek zrobionych przez innych użytkowników, wpisuj sam jak chcesz uniknąć. Poza tym zawsze można edytować Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ljasinskipl Posted April 25, 2018 Report Share Posted April 25, 2018 Propozycja do administracji forum - miejsce na podanie adresu swojego profilu w profilu forumowym. Też się wziąłem za uzupełnianie i rezygnuję z excela Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
odi Posted April 25, 2018 Report Share Posted April 25, 2018 Czy tylko ja nie rozumiem idei tej strony? W czym to na obecnym etapie lepsze jest od zwykłego arkusza, którego można dowolnie pokroić? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alrun Posted April 25, 2018 Author Report Share Posted April 25, 2018 Mnie osobiście podoba się dużo bardziej od arkusza w excelu. Jest proste w obsłudze, można zaznaczyć, czy już się używało, czy ma się butelkę, czy próbkę, a jak się zużyje, to szybko przenieść do archiwum. Dodatkowo można obejrzeć atramenty innych użytkowników, a gdyby się chciało z kimś wymienić, to jednym kliknięciem można zobaczyć tylko te atramenty, których nie ma się dodanych u siebie. Nie mówię, że to jest lepsze od excela. Dla mnie taka forma jest po prostu wygodniejsza i bardziej mi się podoba Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziemniaczek Posted April 26, 2018 Report Share Posted April 26, 2018 Uzupełniłem się Link do profilu w WWW. Może Marcina coś tknie i zrobi nową zakładkę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alrun Posted April 28, 2018 Author Report Share Posted April 28, 2018 Wreszcie dodałam wszystkie atramenty Niektóre niestety prosto do archiwum Mój link również w WWW. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martixx Posted April 28, 2018 Report Share Posted April 28, 2018 A mój link w zakładce "o mnie" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziemniaczek Posted April 28, 2018 Report Share Posted April 28, 2018 Wrzuć to do czegoś innego może. Snap, insta, Fb czy coś, bo trzeba przeskoczyć z aktywności do O mnie, żeby zobaczyć link Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tales Posted June 14, 2018 Report Share Posted June 14, 2018 Czy wam też to tak wolno chodzi? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martixx Posted June 14, 2018 Report Share Posted June 14, 2018 Przy dodawaniu atramentów strasznie się wiesza... Jest lepiej jak co jakieś 3 dodane atramenty odświeży się stronę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts