rubicon Posted February 11, 2017 Report Share Posted February 11, 2017 Obsadka skośna -akryl -nowe srebro(alpaka) -dł. 21 cm -akryl +drewno Wenge -nowe srebro + ring -dł. 20 cm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zara99 Posted February 11, 2017 Report Share Posted February 11, 2017 ładne. dla mnie najładniejsze drewno wenge z ringiem. czy da sie wygiąć blaszkę tak aby po włożeniu doń stalówki całość była nierównoległa do obsadki? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kleks Posted February 11, 2017 Report Share Posted February 11, 2017 A mnie się najbardziej podoba... Kowadło Poważnie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rubicon Posted February 11, 2017 Author Report Share Posted February 11, 2017 -jeżli chodzi o ułożenie blaszki w obsadce to ona jest pochylona,nie jest rownolegle do obsadki,a kowadło to dzisiejszy zakup na giełdzie staroci całe 10 zł,mnie też się bardzo podoba Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rzuf Posted February 12, 2017 Report Share Posted February 12, 2017 To kowadło jest naprawdę czadowe Piszę tu człowiek o obsadkach, robi masę zdjęć, a ludzi bardziej interesuje kowadło niż sama obsadka. Swoją drogą jak się jest leworęczny i chce się pisać takim sprzętem to chyba najłatwiej przejść na oburęczność Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rubicon Posted February 12, 2017 Author Report Share Posted February 12, 2017 -rzuf, aż tak nie musisz się poświęcać, obsadki skośne, są też dla leworęcznych, po niedzieli wrzucę zdjęcia takiej obsadki, po prostu kołnierz jest zamocowany z drugiej strony obsadki ,możemy też na temat kowadełka i innych gadżetów porozmawiać Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rzuf Posted February 12, 2017 Report Share Posted February 12, 2017 I tak się uczę prawą to co mi szkodzi Pisanie Plumixem BB lewą ręką wygląda fatalnie... Nie przez brudną rękę, przez wygląd pisma. Postaram się pokazać o co chodzi Kowadełko bardzo ciekawie wygląda. Ciekawy akcent na biurko czy do zdjęć. Masz jakieś inne ciekawe podpórki/podstawki/trzymadełka? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 12, 2017 Report Share Posted February 12, 2017 A tam..zawracacie głowę jakimiś kowadełkami Cena, cena, cena za obsadkę, jaka jest cena Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rubicon Posted February 14, 2017 Author Report Share Posted February 14, 2017 Jako,że zima jeszcze trzyma - sopelkowa obsadka -akryl bezbarwny -ebonit -stop alu "Fortal" -dł. 21,5 cm Uprzedzam pytania- Ford 1934 rok Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rubicon Posted October 21, 2017 Author Report Share Posted October 21, 2017 -kilka nowych obsadek,konfiguracja drewno egzotyczne(padouk,merbau,buk,mahoń,zebrano,klon stabilizowany),ebonit,alu,akryl. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts