Wodnik Olszynek Posted June 25, 2016 Report Share Posted June 25, 2016 Ogłaszam przetarg na naprawę i konserwację piór wiecznych, składający się z następujących części: Cz. I Tuning i swap stalówek w parce GvFC PoTY pióra są całkowicie sprawne, ale mam wrażenie, że jest potencjał "magicznego dotyku". Stalówki F i M, chciałem zamienić je między piórami. opcjonalnie cz. I a. - polerowanie i elektrodowe pokrywanie platyną elementów metalowych. Cz. II OMASy lekka polerka 360 i poprawa przepływu w Phaetonie - tu jest dosyć poważny, niezidentyfikowany przeze mnie problem. Miło widziany szybki czas realizacji i możliwość obsługi przez paczkomaty. Oferentów na poszczególne/obydwie części proszę o kontakt na PW. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
konis Posted June 25, 2016 Report Share Posted June 25, 2016 A gdzie Specyfikacja Istotnych Warunków Zamówienia? Bez tego ani rusz ! Lepiej zapytaj, czy któryś z Pen Doctorów, ma jakąś lukę w grafiku zamówień w tym roku. zdrówka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
visvamitra Posted June 25, 2016 Report Share Posted June 25, 2016 Myślę, że najlepiej skontaktowac się ze Stickyfingerem albo z Martą Michnej. Chyba żadne z nich tu nie zaglada. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wodnik Olszynek Posted June 28, 2016 Author Report Share Posted June 28, 2016 Istotnie, pendoctorzy nie walą drzwiami i oknami. Widać jest jeszcze potencjał na tym rynku, mocno nienasyconym Tym samym, poubiegam się o audiencję, dzięki za sugestie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kalixt Posted June 28, 2016 Report Share Posted June 28, 2016 Wszyscy pendoctorzy i reszta życia jest obecnie na FOP, tam radzę zajrzeć... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts