adam1234567890 Posted March 9, 2016 Report Share Posted March 9, 2016 Witam serdecznie wszystkich. Mam prośbę o identyfikację modelu tego długopisu? nigdzie na nim nie znalazłem żadnych oznaczeń. Jedyny napis to "Montblanc Germany". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArielN Posted March 9, 2016 Report Share Posted March 9, 2016 Piękny długopis, gratulacje. To Montblanc Leonardo z początku lat 80. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adam1234567890 Posted March 9, 2016 Author Report Share Posted March 9, 2016 Dziękuję za szybką odpowiedz. A czy ktoś może wie ile jest warty? nie ukrywam żę żal mi się go pozbywać ale ze względów finansowych muszę go sprzedać :-( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akszugor Posted March 9, 2016 Report Share Posted March 9, 2016 Nie dałbym 50 złotych, ale szaleńcy na allegro czasem przebijają się niemiłosiernie. Wystaw tam od 1 zł i się przekonasz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fasolus Posted March 12, 2016 Report Share Posted March 12, 2016 Naprawdę piękny. A jakie wkłady do niego wchodzą? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts