Pucek Posted October 7, 2015 Report Share Posted October 7, 2015 Cześć.Jestem kompletnie zielony w tematach piór. Chciałem założyć temat w tym dziale aukcyjnym, ale tam mam zablokowaną możliwość.Jestem w posiadaniu bardzo starego pióra (spadek) o którym nie wiem absolutnie nic. Mam tylko zdjęcia, nie mam ambicji aby to pióro sobie zatrzymywać, więc zastanawiam się czy przedstawia ono jakąś realną wartość i jeśli tak to jaką? Czy ktoś rozpoznaje dokładnie model pióra? Żeby było weselej, pióro jest niesprawne Mam nadzieję, że jesteście w stanie mi jakoś pomóc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aoirghe Posted October 7, 2015 Report Share Posted October 7, 2015 Jakiś zakraplacz Watermana. Ładne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geralt Posted October 7, 2015 Report Share Posted October 7, 2015 Ładne piórko. Waterman, a to już coś rokuje jeśli chodzi o wartość, ale trzeba by eksperta jakiego spytać. Są jakie dokładniejsze fotki? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lena Posted October 8, 2015 Report Share Posted October 8, 2015 Cześć, Jest to pióro bezpieczne marki Waterman. Niestety ciężko oszacować jego wartość, ponieważ nie jest to populary model i rzadko pojawia się na rynku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts