MarcinEck Posted September 11, 2015 Report Share Posted September 11, 2015 Et consummatum est! Niestety 25. września mam być służbowo w mieście stołecznym, więc jako żywo nie jestem w stanie być w tym czasie w Katowicach. Mogę odstąpić swoje miejsce na tej imprezie w zamian za podział łupów czyli gadżetów pelikanowskich, na które jestem łasy jak pszczoła na miód lub Pan Zagłoba na podwiki... Poproszę o PW Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ann_gd Posted September 11, 2015 Report Share Posted September 11, 2015 Wpadnij do stolicy na Hubę, będzie fajnie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarcinEck Posted September 12, 2015 Author Report Share Posted September 12, 2015 Aniu dziękuję za zaproszenie. To jest niezły pomysł, pytanie tylko czy można "przenieść" moja osobę oficjalnie do Wawy. Skoro będę w piatek w robocie, to potem mogę zostać do soboty w Warszawie. Ciekawe jak to widzi OberHubMeisterin Kasia? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kasiasemba Posted September 12, 2015 Report Share Posted September 12, 2015 (edited) Oficjalnie nie, ale nieoficjalnie jak najbardziej. A Twoje gifty mogę pozyskać swoimi tajnymi ścieżkami od katowickiego hub mastera i przekażę Ci, np pocztą Ale sprawdz jeszcze pw na brązowym... Edited September 12, 2015 by kasiasemba Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts