impers Posted September 6, 2015 Report Share Posted September 6, 2015 Diamine SunsetCzyli czar zachodzącego słońcaJest to moja pierwsza recenzja, więc proszę o wyrozumiałość Skaner średnio sobie radził z prawidłową barwą, więc zostają zdjęcia.Dopiero wkraczam w świat piór i atramentów ale szczerzę mogę powiedzieć, że jest to wspaniały pomarańcz,samo pisanie nim sprawia przyjemność, bynajmniej mi Zresztą sami oceńcie Do testu użyty został papier ksero. Kleks rozmazany stalówkąWysychanieNa koniec próbka pismaPapier ClairefontainePapier RhodiaA! Jeszcze jedno, gdzieniegdzie pouciekała ostrość, więc proszę o wybaczenie Dla porównania z zachodem słońca.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Andrew Posted September 6, 2015 Report Share Posted September 6, 2015 Ładny, ale ja wolę Autumn Oak - mniej bije po oczach i ma fajniejsze cieniowanie Dzięki za recenzję Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
impers Posted September 6, 2015 Author Report Share Posted September 6, 2015 Ładny, ale ja wolę Autumn Oak - mniej bije po oczach i ma fajniejsze cieniowanie Dzięki za recenzję Zgadzam się, też go wolę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Markol Posted September 6, 2015 Report Share Posted September 6, 2015 (edited) Miałem, ale na żywo jakoś mnie nie zachwycił, więc ostatecznie zmienił właściciela. Może zatankowałem do niewłaściwego pióra Dzięki za recenzję P.S.http://portalwiedzy.onet.pl/140089,,,,bynajmniej_a_przynajmniej,haslo.html Edited September 6, 2015 by Markol Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
impers Posted September 6, 2015 Author Report Share Posted September 6, 2015 Miałem, ale na żywo jakoś mnie nie zachwycił, więc ostatecznie zmienił właściciela. Może zatankowałem do niewłaściwego pióra Dzięki za recenzję P.S.http://portalwiedzy.onet.pl/140089,,,,bynajmniej_a_przynajmniej,haslo.html Podziękował, na przyszłość zapamiętam natomiast edytować już nie mogę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
visvamitra Posted September 6, 2015 Report Share Posted September 6, 2015 Hej, świetna recenzja. Sunset był moim pierwszym pomarańczowym atramentem. Do dzisiaj bardzo go lubię, ale jednak ze stajni pomarańczowych Diamine wolę Pumpkin i Orange. No i co pomarańczy i czerwieni - trudno się je skanuje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Andrew Posted September 6, 2015 Report Share Posted September 6, 2015 No i co pomarańczy i czerwieni - trudno się je skanuje. Oj tak, prawda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
impers Posted September 6, 2015 Author Report Share Posted September 6, 2015 Hej, świetna recenzja. Sunset był moim pierwszym pomarańczowym atramentem. Do dzisiaj bardzo go lubię, ale jednak ze stajni pomarańczowych Diamine wolę Pumpkin i Orange. No i co pomarańczy i czerwieni - trudno się je skanuje. Dziękuję, właśnie spojrzałem na różnicę - Pumpkin vs Sunset Wydaję się na moje oko ładniejszy od Sunset'a Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
visvamitra Posted September 6, 2015 Report Share Posted September 6, 2015 Pumpkin jest bajeczny Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
impers Posted September 6, 2015 Author Report Share Posted September 6, 2015 (edited) Pumpkin jest bajeczny Będę musiał się przekonać kiedyś o tej jego "bajeczności" Edited September 6, 2015 by impers Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aoirghe Posted September 7, 2015 Report Share Posted September 7, 2015 Fajna recenzja, impers, gratulacje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
impers Posted September 7, 2015 Author Report Share Posted September 7, 2015 Fajna recenzja, impers, gratulacje Ooo, dziękuję Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akszugor Posted September 7, 2015 Report Share Posted September 7, 2015 Pierwsze koty za płoty... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosa Posted September 8, 2015 Report Share Posted September 8, 2015 Dzięki za recenzję Ja osobiście, jak Dajamajny kocham, Sunseta średnio lubię. Może za mało zastosowań ma u mnie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts