ObSztetke Posted April 3, 2015 Report Share Posted April 3, 2015 Czy ktoś z szanownych forumowiczów posiada może uszkodzone pióro Pilot 78G, MR, Metropolitan lub Prera z dobrą stalówką o tęgości M ewentualnie samą taką stalówkę? Jeżeli ktoś mógłby i zechciał zbyć potrzebną mi część, będę zobowiązany za informację w tej sprawie. Blaszki z Plumixa mnie nie interesują ze względu na brak ziarna. W ostateczności kupię sobie nowego Pilota 78G dla tej stalówki ale wcześniej wolałem zapytać, czy komuś czasem nie zalega coś w szufladzie. Wszak to czas wiosennych porządków Zdrówka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ObSztetke Posted April 3, 2015 Author Report Share Posted April 3, 2015 Temat już nieaktualny gdyż kolega Markol zaoferował pomoc za co z tego miejsca jeszcze raz serdecznie mu dziękuję. Pozdrawiam i życzę wszystkim dobrych Świąt Wielkanocnych. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts