_ded_ Posted March 23, 2015 Report Share Posted March 23, 2015 Pytanie do szanownych pendoktorów: Pacjent to Pelikan 140. Kupiłem pióro jako sprawne, niestety sika górą i nie zasysa jak powinno. Zakładam że brak komopresji to zwykle kwestia uszczelnienia. W tym piórze element uszczelniający jest jeden, stąd moja diagnoza Spróbuję wynegocjować jakąś amortyzację naprawy ze sprzedawcą, jednak chciałbym mieć podstawowe rozeznanie w kosztach. Proszę zatem o informację, jaki koszt części i usługi mnie czeka. Jeśli to tajemnica handlowa, zapraszam na PW. Dziękuję z góry, pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
piter22 Posted March 23, 2015 Report Share Posted March 23, 2015 (edited) Mam uszczelkę do 120, tu chyba jest inna. David Nishimura kiedyś miał, ale czy ma? No i to nie jest nic taniego. Wygląda na to samo. Edited March 23, 2015 by piter22 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_ded_ Posted March 23, 2015 Author Report Share Posted March 23, 2015 Ale nie tanie to znaczy że co to znaczy? To znaczy jaki to rząd wielkości? Bo wciąż nie wiem... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
piter22 Posted March 23, 2015 Report Share Posted March 23, 2015 Ode mnie to tanie. A tamto z USA trzeba ściągać, stąd kasa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_ded_ Posted March 23, 2015 Author Report Share Posted March 23, 2015 No to ja proszę, weź i mi napisz jaka mnie kara czeka za taki reperatunek bo tu upadnę nagle w końcu Nalegam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
akmac Posted March 23, 2015 Report Share Posted March 23, 2015 Znaczy $10 za sztukę albo $40 za pięciopak, zobacz http://www.vintagepens.com/catill_nibs_parts.shtml Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_ded_ Posted March 23, 2015 Author Report Share Posted March 23, 2015 Dzięki, to znalazłem. Pyanie było do Pitera o jego ofertę Temat załatwiony. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts