visvamitra Posted March 2, 2015 Report Share Posted March 2, 2015 Próbkę tego atramentu dostałem od Romiego, za co uprzejmie dziękuję. Nie udało mi się znaleźć informacji o producencie, wydaje się, że atrament jest wiekowym ale być może Romii powie nam więcej albo przynajmniej pstryknie fotkę buteleczki. Pewno wydaje się być jedno: był to atrament produkowany w Polsce. Dodam, że pisze się nim całkiem nieźle (w mokrej blaszce Kaweco Sport). Kolor jest całkiem przyjemny. I intensywny. Ekspresjonizm abtrakcyjny Mój program graficzny widzi ten kolor mniej więcej tak: Zakres koloru: Oxford Recycled, 90g, satynowany Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kasiasemba Posted March 2, 2015 Report Share Posted March 2, 2015 O posprawdzalabym tym sprawdziany w 1A Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Markol Posted March 2, 2015 Report Share Posted March 2, 2015 Przyjemny odcień czerwieni Tylko jakbym tym zaczął wypisywac recepty to kontrolerzy NFZ mogliby zgłupieć Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
piotrsajnog Posted March 2, 2015 Report Share Posted March 2, 2015 Bardzo ładny, czysty, nasycony czerwony - jak ten od J. Herbin'a. Chętnie bym nim pisał "na marginesie". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Restoration Posted March 2, 2015 Report Share Posted March 2, 2015 Z jakiegoś powodu nie wyświetlają mi się zdjęcia. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romii Posted March 3, 2015 Report Share Posted March 3, 2015 Więcej nie powiem :-) bo nie wiem. Fotki poniżej. Atramentu zostało już niewiele. Na kałamarzu nie ma żadnej daty, pudełka nie posiadam. Zakrętka wygląda na ebonitową, pod nią gumowa uszczelka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts