Sylwia1gb Posted March 2, 2015 Report Share Posted March 2, 2015 Kochani, co to za model Pelikana? stalowka złota 14KT, niebieskie odcienie skowki, 305? nie moge zlokalizowac.. dziekuje bardzo za pomoc! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kasiasemba Posted March 2, 2015 Report Share Posted March 2, 2015 Sylwia ale weź pokaż to pióro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
akmac Posted March 2, 2015 Report Share Posted March 2, 2015 Jeśli to jest to, które miałaś na spotkaniu, to M250. Skuwka i pokrętło tłoka niebieskie, a korpus czarny z szarym okienkiem podglądu, tak? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sylwia1gb Posted March 2, 2015 Author Report Share Posted March 2, 2015 Sylwia ale weź pokaż to pióro Droga Moja, tak mi sie wkleja, raz małe zdjecie, raz wieksze ale ogarnę temat, obiecuję! akmac - tak, to co mialam w sobotę, dziekuje ! Wiedzialam, ze tutaj zawsze: jest pytanie-jest odpowiedz Dzieki!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
akmac Posted March 2, 2015 Report Share Posted March 2, 2015 (edited) Zapamiętałem je, bo już wtedy mnie o nie pytałaś, i chyba nawet zapisywałaś gdzieś sobie odpowiedź Edited March 2, 2015 by akmac Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sylwia1gb Posted March 2, 2015 Author Report Share Posted March 2, 2015 Zapamiętałem je, bo już wtedy mnie o nie pytałaś, i chyba nawet zapisywałaś gdzieś sobie odpowiedź pytalam o te cienkie cienkiego Pelikana, chyba ze juz tracę pamięć ale niebieskie pokazywalam, tylko umknął mi numer, myslalam, ze to..305:/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts