visvamitra Posted January 25, 2015 Report Share Posted January 25, 2015 (edited) Na początek muzyka: Diamine rok w rok wypuszcza na rynek tematyczne zestawy atramentów. W założeniu atramenty te mają być dostepne wyłącznie w zestawach, szczęśliwie od tego roku można kupić je pojedynczo we flaszkach o pojemności trzydziestu mililitrów. Dzięki uprzejmości Romiego zrecenzuję wszystkie atramenty wchodzące w skład zestawu muzycznego. Jest ich dziesięć. Bach Beethoven Chopin Handel Mozart Schubert Strauss Tchaikovsky Vivaldi Wagner Vivaldi to ponury, szarofioletowy kolor. Jest ok. Ekspresjonizm abstrakcyjny Krople atramentu na ręczniku kuchennym marki Queen Software ID Oxford Recycled - Kaweco Sport Classic, zakraplacz, B Porównanie Edited January 25, 2015 by visvamitra Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iux Posted January 25, 2015 Report Share Posted January 25, 2015 No kurczę coraz bardziej mi się ta seria podoba!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Markol Posted January 26, 2015 Report Share Posted January 26, 2015 Ale dlaczego akurat Vivaldiemu przypisano taki ponury kolorek? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zutka Posted January 26, 2015 Report Share Posted January 26, 2015 Ale dlaczego akurat Vivaldiemu przypisano taki ponury kolorek? Ja też spodziewałam się czegoś bardziej radosnego. Ale w tej serii w ogóle dominują ponure klimaty... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvianin Posted January 26, 2015 Report Share Posted January 26, 2015 Jeżeli twórca tego inkaustu, a raczej dział marketingu zasłuchał się w ostatnią część koncertu skrzypcowego g-moll nr 2, to nie dziwię się że mamy do czynienia z takim kolorem. :-) Pasuje i podoba się. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts