Daro_ufo Posted December 12, 2014 Report Share Posted December 12, 2014 Witam wszystkich serdecznie. Chciałbym się zapytać gdzie można kupić stalówkę do pióra Pelikan M150 w rozmiarze F lub EF? Niestety stalówka w piórze uległa małemu uszkodzeniu i teraz nie mogę znaleźć nigdzie stalówki w takim rozmiarze, w sensowniej cenie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
piter22 Posted December 12, 2014 Report Share Posted December 12, 2014 Witam wszystkich serdecznie. Chciałbym się zapytać gdzie można kupić stalówkę do pióra Pelikan M150 w rozmiarze F lub EF? Niestety stalówka w piórze uległa małemu uszkodzeniu i teraz nie mogę znaleźć nigdzie stalówki w takim rozmiarze, w sensowniej cenie. W rozsądnej cenie o wiele bardziej opłaca się ją wyprostować. Bo za nową trochę zapłcisz... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest nilfein Posted December 12, 2014 Report Share Posted December 12, 2014 Nowa kosztuje 90-100 zł. I to praktycznie niezależnie od sklepu. Zdecydowanie taniej wyprostować i wygładzić. Robiłem tak parę razy i byłem zawsze zadowolony. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czarodziej Posted December 14, 2014 Report Share Posted December 14, 2014 (edited) Prostować, prostować, prostować !!! Uderz z zapytaniem np. do @piter22 Edited December 14, 2014 by Czarodziej Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts