Lepki Posted November 24, 2014 Report Share Posted November 24, 2014 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mariusz888 Posted November 24, 2014 Report Share Posted November 24, 2014 Bardzo ładne pióro Kiedyś o mały włos nie zasiliło mojego piórnika Podstawka równie ciekawa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akszugor Posted November 24, 2014 Report Share Posted November 24, 2014 I tak na wieczór nowy Pelikan? Lepki nie masz serca! Gratulacje jeszcze raz! Pokaż jak pisze, no i napisz własnym słowem, czy to jest 'to', czy może rozczarowanie? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lepki Posted November 24, 2014 Author Report Share Posted November 24, 2014 Ciężko powiedzieć dokładnie czy to jest to, oczekiwania były duże, spodziewałem się mega gładkiej stalóweczki, a tu jest taka sunąca ze szmerem i lekkim oporem. Z drugiej strony idealnie się sprawdza na Oxfordzie, lepiej się panuje nad pismem. Co do samego wykonania to nie mam się do czego przyczepić, kolor jest super, idealny, pióro gabarytami bardzo mi odpowiada, waga również. Jeszcze niedawno mówiłem, że Pelikana nie kupię, ale ten bardzo mi się spodobał. A jakieś drobne próbki pisma wrzuciłem w recenzji atramentów Ale skrobnę coś ładnego i wrzucę może jutro. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akszugor Posted November 25, 2014 Report Share Posted November 25, 2014 Kup starego Pelikana, to dopiero jazda A test kreski właśnie obejrzałem w innym dziale z notesem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lepki Posted November 25, 2014 Author Report Share Posted November 25, 2014 Myślę, że delikatne działanie micro meshem może ją odpowiednio wygładzić, poza tym jest super, startuje bez problemu i nie jest to gwóźdź Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts