visvamitra Posted October 23, 2014 Report Share Posted October 23, 2014 W ubiegłym roku przeprowadziłem dwa zamówienia grupowe atramentów L'Artisan Pastellier z serii Callifolio. Nie wszyscy je pokochali, ale ja bardzo "kalafiory" polubiłem. Inti stało się moim ulubionym atramentem, Itzmana i Oconto również są w czołówce. Kilka innych systematycznie przepływa przez moje pióra. Lubię je i już. Planuję w tym roku zamówienie grupowe - prawdopodobnie w listopadzie. Dlaczego w listopadzie? Chcę najpierw zrobić zestawienie łączne wszystkich kolorów z tej serii. Sepia podoba mi się bardzo, ma trochę oldschoolowy charakter. Wezmę kroplówkę. KROPLE ATRAMENTU NA RĘCZNIKU KUCHENNYM MARKI QUEEN ZE ZNANEJ SIECI DYSKONTÓW MÓJ PROGRAM WIDZI TEN KOLOR MNIEJ WIĘCEJ TAK: ZAKRES KOLORU (użyłem narzędzia gradient w PSie, zaznaczyłem partie jasne i ciemne, w rezultacie powstał taki gradient) W kalendarzu - Kaweco Sport, blaszka B Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Restoration Posted October 24, 2014 Report Share Posted October 24, 2014 mi sie nie podoba, nudny Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts