visvamitra Posted June 1, 2014 Report Share Posted June 1, 2014 Próbkę Sienny Palonej (Burnt Sienna) otrzymałem od KoNia, za co dziękuję. Zachęcam do zapoznania się z jego recenzją. Kilka kropli atramentu na ręczniku kuchennym: INFORMACJE / PARAMETRY Producent: Diamine Kolor: Burnt Sienna Opakowanie: kałamarz o objętości 30 lub 80 ml Cena: między 12 - 15 PLN za kałamarz o pojemności 30 ml, 35-40 PLN za kałamarz o pojemności 80 ml. Nasycenie: dobre Przepływ: dobry w Pilocie 78 G z blaszką B Cieniowanie: praktycznie brak Jakość linii: dobra Osadzanie się na stalówce: nie zauważyłem Wpełzanie na stalówkę: nie zauważyłem Rozruch: szybki MOJA OCENA: OK, ale brak cieniowania / bardze słabe cieniowanie spraiwa, że atrament wydaje się "płaski" SKANY (Pismo + cieniowanie): recenzję napisałem piórem Pilot 78G ze stalówką B 1. W kalendarzu LEB W zeszycie firmowym 3M Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoN` Posted June 1, 2014 Report Share Posted June 1, 2014 Ciężko wydobyć z niego cieniowanie, ale jest to możliwe. Kolor bardzo mi się spodobał, zawsze mam jakieś pióro zatankowane sjeną. Dzięki za recenzję. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aoirghe Posted June 1, 2014 Report Share Posted June 1, 2014 Dzięki za recenzję, visvamitra! Zastanawiałam się nad zakupem tego koloru, ale po Twojej recenzji już wiem, że to atrament nie dla mnie. Nie znoszę, gdy atrament nie cieniuje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zutka Posted June 1, 2014 Report Share Posted June 1, 2014 Piękny kolor. Czy on ma połysk, czy to mój monitor tak pokazuje? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts