konis Posted June 9, 2013 Report Share Posted June 9, 2013 (edited) Kupiłem niedawno pióro Montblanc'a i sprzedający dołączył do pióra kilka kartek z kopią oryginalnego katalogu wyrobów tej firmy z 1964 roku. Bardzo miły gest, który ucieszył mnie tak samo jak kupione pióro. Nikt nie może mi zarzucić, że naruszam czyjeś prawa autorskie publikując wykonane przeze mnie skany tego katalogu. Może ta publikacja zachęci kogoś do rozpoczęcia kolekcji piór tej firmy z tego okresu, A przynajmniej pozwoli na lepszą orientację i identyfikację wyrobów tej firmy. Skany są w wystarczająco dużej rozdzielczości, by były w pełni czytelne. Milej lektury. zdrówka Edited June 9, 2013 by konis Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rarar Posted June 10, 2013 Report Share Posted June 10, 2013 Ten desk pen (pioro stolowe?) jest piekny. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArielN Posted June 10, 2013 Report Share Posted June 10, 2013 Bardzo miły gest ze strony sprzedawcy . Nie widziałem wcześniej tego katalogu w sieci. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts