kerad Posted December 20, 2012 Report Share Posted December 20, 2012 Może tak małe spotkanko? Chyba najlepiej między świętami a Nowym Rokiem.Ot tak na przyklad 29,12 to akurat sobota przed Sykwestrem. Może po NR, termin do ustalenia. Wyjeżdżam z Wroclawia 05,01. Nie mogę w drugi dzień świąt i 27,12. To byłoby takie pierwsze nasze spotkanie gdyby się udało. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
karelgott Posted December 20, 2012 Report Share Posted December 20, 2012 (edited) Jeśli spotkanie byłoby między nowym rokiem a 05.01 to jestem na 99,99%. Tylko niestety w tym okresie pracuję, zresztą jak chyba większość. Ale taka godzina 17,00 jest już osiągalna. Super byłoby się spotkać. Edited December 20, 2012 by karelgott Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
karelgott Posted December 31, 2012 Report Share Posted December 31, 2012 Coś słaby odzew szkoda, bo miałem nadzieję, że uda się spotkać w forumowym gronie, zwłaszcza, że jest na forum kilka osób z Wrocławia i okolic. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kerad Posted December 31, 2012 Author Report Share Posted December 31, 2012 Ano szkoda. ja niestety jutro wyjeżdżam już do Czech. Może gdybym napisał w temacie - spotkanie - to byłoby lepiej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Irbis Posted January 8, 2013 Report Share Posted January 8, 2013 No i przegapiłam ten temat. Kerad, następnym razem postaram się lepiej Oby był następny raz :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts