kamyczek Posted November 2, 2021 Report Share Posted November 2, 2021 Dzień dobry Forumowicze i Forumowiczki! Mam dwa niezłe parkery, które potrzebuję określić, czym w ogóle są i zwykłą Lamy BB, wszystkie do sprzedania. Dawno, dawno temu, gdy zaczynałam przygodę z piórami, na jeszcze poprzednim forum, pamiętam, że zawsze byli tu dobrzy ludzie i specjaliści, którzy pomogą i doradzą, więc wracam, tym razem jednak w celach zdania stanu posiadania. Widziałam, że należy przesłać zdjęcia przez imgur, co zrobię niezwłocznie w świetle dziennym. Tymczasem pozdrawiam serdecznie i życzę dobrego wieczoru, Kamyk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jason Posted December 8, 2021 Report Share Posted December 8, 2021 No cześć, coś tego światła chyba nie ma za wiele, skoro zdjęcia się jeszcze nie pojawiły? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ann_gd Posted December 8, 2021 Report Share Posted December 8, 2021 55 minut temu, jason napisał: No cześć, coś tego światła chyba nie ma za wiele, skoro zdjęcia się jeszcze nie pojawiły? a już nie trzeba mieć 50 postów, żeby uruchomić niektóre działy? kiedyś tak trzeba było Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts