Guest Posted May 24, 2012 Report Share Posted May 24, 2012 Laurino Perfekt to wynik mojej chwilowej niepoczytalności, w wyniku której zakupiłem od sympatycznej Niemki zestaw piór w nadziei odnalezienia wśród nich jakiejś perełki. Efekty? Cóż... nie był to zakup stulecia:P W każdym razie jest owo Laurino produktem niemieckim, budżetowym i sfatygowanym. Jeszcze nie bawiłem się w rehabilitację. A tak pisze to cacko;) Tak zaś prezentuje się w towarzystwie pióra o pięknej nazwie Stella, z którym dzieliło los części zestawu, który chciałem tylko ja:P No. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alveryn Posted May 25, 2012 Report Share Posted May 25, 2012 Obsadka wyraźnie inspirowana Montblancem i/lub Kaweco. Z wyglądu całkiem sympatyczne piórko. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
konis Posted May 25, 2012 Report Share Posted May 25, 2012 zdrówka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts