staszek A Posted May 18, 2012 Report Share Posted May 18, 2012 (edited) Edited May 18, 2012 by staszek A Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skwercio Posted May 18, 2012 Report Share Posted May 18, 2012 Czarny... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
konis Posted May 18, 2012 Report Share Posted May 18, 2012 Piękny ten Parker, na dodatek ma zarąbistą stalówkę. Nie wiem jakie ma właściwości pisarskie, ale z tego co widzę, niezłe. Za sam wygląd stalówki, jest na mojej "Want list". zdrówka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
staszek A Posted May 18, 2012 Author Report Share Posted May 18, 2012 Pisze jak WM L'Etalon tylko odpowiednio grubiej. Spływak ma identyczny jak jego eskorta, stalówka też podobna tylko ten ruten dziwnie błyszczy ;P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lepki Posted May 18, 2012 Report Share Posted May 18, 2012 To pióro mi się strasznie podoba, tylko cena jak na razie dla mnie zaporowa ;( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
konis Posted May 18, 2012 Report Share Posted May 18, 2012 Pozwól, że powiększę troszkę Twoje zdjęcie, bo taki zestaw stalówek, wart jest bliższego spojrzenia. zdrówka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
staszek A Posted May 18, 2012 Author Report Share Posted May 18, 2012 Tu ładniej detale stalówek wyszły ale zdjęcie wgrane tylko na 1 z portali miałem. Ma niską rozdzielczość przez to. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uczeń Czarnoksiężnika Posted May 19, 2012 Report Share Posted May 19, 2012 Właściwości pisarskie są równie dobre jak wygląd pióra. Użytkuję bliźniaczy model od ponad roku, bardzo lubię pisać nim listy. Nie sprawił mi do tej pory żadnych problemów. Stalówka pisze płynnie i gładko, kreską lekko cieńszą niż Duofold (choć i do tego ostatniego się przywiązałem. To właśnie w piórach jest świetne, że każde pisze specyficznie, inaczej niż inne), choć grubszą niż Watermany o stalówce F, których na co dzień używam. Poniżej kilka zdjęć: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
staszek A Posted May 20, 2012 Author Report Share Posted May 20, 2012 To przez Niego (dzięki Niemu) nabyłem swojego Premiera A tu dwaj Czarni jak noc jak zamiary polskiego pana, jak polityka angielskiego ministra Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts