Marek_p Posted April 8, 2015 Report Share Posted April 8, 2015 (edited) Witajcie, Trafiło do mnie pióro takie jak poniżej. Stalówka jest chyba do wymiany bo jest strasznie sponiewierana i wygląda na nieoryginalną. Pióro w kolorze brązowawym napełniane "przyciskiem". Nazwa piora na korpusie niemożliwa do odczytania dla mnie. Proszę o pomoc w identyfikacji i podpowiedz jaka stalówka może pasować. Marek Pietrusiak Edited April 8, 2015 by Marek_p Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
piter22 Posted April 8, 2015 Report Share Posted April 8, 2015 To wygląda na jakieś niemieckie piórko, jakich wiele. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marek_p Posted April 8, 2015 Author Report Share Posted April 8, 2015 To wygląda na jakieś niemieckie piórko, jakich wiele. Wiem, że to nie jest żaden eksponat:) Bardziej mi chodzi o to, żeby jakąś stalówkę do wymiany znaleźć. Marek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
piter22 Posted April 8, 2015 Report Share Posted April 8, 2015 Ta stalówka może być właśnie oryginalna. No i powinno dać się wyprostować. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts