_ded_ Posted March 16, 2015 Report Share Posted March 16, 2015 (edited) Udało mi się kupić Pelikana 400 ze zrujnowanym (połamanym i spadającym z gwintu) pokrętłem. No i w związku z tym taki dynks mi jest potrzebny aby pióro doprowadzić do porządku. One są jako całość z tym świderkiem-korkociągiem od tłoka jak się nie mylę. Jeśli ktoś dysponuje i chce się pozbyć to proszę o informację. Zapłacę ile będzie trzeba, najlepiej okropnie mało. Idealnie byłoby w kolorze pasującym do żółwika, czyli lekko brązowe, lecz zwykłe, czarne też załatwi sprawę. Dziękuję. Edited March 16, 2015 by _ded_ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_ded_ Posted March 16, 2015 Author Report Share Posted March 16, 2015 Aha, może też być cały mechanizm zasysający. Nawet lepiej bo nie wiem czy ten w piórze działa. Trochę pojechałem z tym zakupem bo pióro ruina, ale stalówka świetna więc nie żałuję. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
piter22 Posted March 16, 2015 Report Share Posted March 16, 2015 Może się da posklejać? Zapodaj focisze. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_ded_ Posted March 16, 2015 Author Report Share Posted March 16, 2015 E e, nie ma części połamanych, a brakuje kawałka ok 5mm szerokości i wysokiego powyżej gwintu. To co zostało trochę popękane i podrapane konkretnie. Raczej bym wolał nie łatać - trochę nie ma czym; chcę żeby było ładnie Właśnie w nim dłubałem, okazało się że nie zaciąga płynów bo uszczelka odpadła e swojego miejsca i została przy sekcji. Muszę rozbebeszyć do rosołu żeby zobaczyć czy to się da połączyć wogóle czy się rozpadło na amen. Ktoś tu nieźle dłubnął w tym żółwiu. Sprzedający ani pisnął że bebechy w kawałkach. Nie będę robił scen bo to trochę wyzwanie i moje ryzyko, ale obiektywnie to opis na aukcji był, przepraszam, z tyłka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akszugor Posted March 16, 2015 Report Share Posted March 16, 2015 _ded_ Twój Pelikan nie jest dead Wysyłam Ci PW. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_ded_ Posted March 16, 2015 Author Report Share Posted March 16, 2015 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts