Zergonyac Posted March 8, 2015 Report Share Posted March 8, 2015 Witam , chciałbym się zapytać, czy mamy kogoś na forum z Trójmiasta, kto podjąłby się naprawy Carenki? Niestety upuściłem ją niefortunnie na podłogę i zgięła się nieco stalówka - pióro nie pisze i trochę skrobie, ale wydaje mi się, że naprawa nie będzie skomplikowana. W załączniku przesyłam zdjęcia jak wygląda stalówka po upadku. Pozdrawiam i z góry serdecznie dziękuję za odpowiedzi . PS: jak widać na zdjęciach zgięta jest sama końcówka (ku dołowi). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kasiasemba Posted March 9, 2015 Report Share Posted March 9, 2015 W Trójmiescie chyba kolega Zero, ale nie wiem czy robi Carene. Piter22 robi na pewno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robson Posted March 9, 2015 Report Share Posted March 9, 2015 Miałem podobny problem, gdzieś nawet powinien "wisieć" wątek. Niestety ostatecznie wymieniłem całą sekcję ze stalówką. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
piter22 Posted March 9, 2015 Report Share Posted March 9, 2015 Miałem podobny problem, gdzieś nawet powinien "wisieć" wątek. Niestety ostatecznie wymieniłem całą sekcję ze stalówką. U Ciebie był większy problem, bo stalówka odstawała :/ @Zergonyac - jeśli chcesz to podeślij, zobaczę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts