kasiasemba Posted February 13, 2015 Report Share Posted February 13, 2015 Wspominałam kilka razy na forum, że z Sonneta paruje atrament. Znikały Diaminy, myślałam że to wina atramentu, ale potem okazało się że Poussiere de Lune J.Herbin też zniknął. Po ok dwóch tygodniach z pełnego konwerter zrobił się pusty. Uznałam że to wina pióra. A teraz, wlałam w niego MB Burgundy i kurde nie paruje. Nic a nic. Tylko ciemnieje i ładnieje z każdym dniem. Więc ja już nie wiem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romii Posted February 13, 2015 Report Share Posted February 13, 2015 Też paruje tylko wolniej . Tak sam z siebie nie ciemnieje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Markol Posted February 13, 2015 Report Share Posted February 13, 2015 Wspominałam kilka razy na forum, że z Sonneta paruje atrament. Znikały Diaminy, myślałam że to wina atramentu, ale potem okazało się że Poussiere de Lune J.Herbin też zniknął. Po ok dwóch tygodniach z pełnego konwerter zrobił się pusty. Uznałam że to wina pióra. A teraz, wlałam w niego MB Burgundy i kurde nie paruje. Nic a nic. Tylko ciemnieje i ładnieje z każdym dniem. Więc ja już nie wiem. Krasnoludki, psiakrew Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kasiasemba Posted February 13, 2015 Author Report Share Posted February 13, 2015 Krasnoludki, psiakrew nie, na pewno nie. wytępiłam niedawno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ender Posted February 13, 2015 Report Share Posted February 13, 2015 Ciemnienie to właśnie objaw parowania, moje sonnety też niestety tak mają... muszę poszukać dziurek w skuwce, jak nie znajdę to będzie winny system zamykania,... nie tak szczelny jak zakręcane... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Felicja Posted February 14, 2015 Report Share Posted February 14, 2015 (edited) Wspominałam kilka razy na forum, że z Sonneta paruje atrament. Znikały Diaminy, myślałam że to wina atramentu, ale potem okazało się że Poussiere de Lune J.Herbin też zniknął. To kara za używanie P.... i to dotyczy TEGO atramentu Edited February 14, 2015 by Felicja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts