Kamil Posted November 19, 2014 Report Share Posted November 19, 2014 Zwracam się do Was z pytaniem czy naboje długie Pelikan Edelstein będą pasować do pióra Hemispehere? Wyczytałem, że Waterman i Pelikan mają uniwersalne naboje więc mogłyby pasować. Chciałbym przed zakupem się upewnić czy będą one pasować do pióra oraz przetestować jakiś nowy atrament ale wole naboje ze względu, że szybciej je zużyje jeśli mi nie będą pasować. Natomiast jeśli kolor i właściwosci będą mi odpowiadać to wiadomo, że wtedy kupie butelke atramentu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rafzi Posted November 19, 2014 Report Share Posted November 19, 2014 Tak, pasują - ja używam Pelikan Edelstein Topaz. Używam w piórze Waterman Hemisphere stalowe CT (zakupione w 2007 roku - piszę o tym dlatego, że ostatnio widziałem te piórka jakieś takie odchudzone w stosunku do mojej wersji). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts