adam 998 Posted August 13, 2013 Report Share Posted August 13, 2013 Witam forumowiczów, Ostatnio nabyłem na targu staroci we Wrocku ołówek Wahl Eversharpa numer 61SW w wersji z kamieniem zamiast ringu Niestety brakuje mu jednej części aby mógł sprawnie działać, ^ (drugie zdjęcie nie moje) | | Jest to z reguły wyróżniająca się, nakrętka w kolorze srebrnym. na samym wylocie ołówka Możliwe że od innych modeli o zbliżonych rozmiarach (9-10cm) zapewne też by pasowała Jeżeli znajdzie się posiadacz dawcy lub samej części to proszę o PW, szkoda żeby tak uroczemu przyrządowi do pełni zdrowia tak niewiele brakowało... Pozdrawiam Adam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ryard Posted August 15, 2013 Report Share Posted August 15, 2013 Popatrzę w moich pudełkach. Może coś mam. Nie specjalizuję się w ołówkach ale żadnych staroci nie wyrzucam więc może, może... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adam 998 Posted August 16, 2013 Author Report Share Posted August 16, 2013 (edited) Będę wdzięczny ryard, czekam na wynik poszukiwań Edited August 16, 2013 by adam 998 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts