Gotszalk Posted June 13, 2018 Report Share Posted June 13, 2018 Witam Wszystkich, Dotychczas tylko czytałem Wasze forum, ale ostatecznie życie wymusiło na mnie bardziej aktywne uczestnictwo. Raczej nie mam piórozy ale jestem aktywnym użytkownikiem. Od studiów używam podarowanego mi Shaeffera Prelude, który mi się podobał i nadal podoba, chociaż szybkie notatki na zajęciach w tanich zeszytach wychodziły różnie. Powróciłem do niego w pracy za przykładem kolegi i już raczej się lubimy. Mina współpracownika, któremu kreślę piórem schemat zabezpieczeń w projekcie informatycznym, bezcenna. Za wstępny objaw piórozy można uznać fascynację wyglądem/budową Kaweco Classic Sport co zakończyło się kompulsywnym zakupem. O trzecie moje pióro będę Was pytał w innym wątku. Pozdrawiam! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Mateusz- Posted June 16, 2018 Report Share Posted June 16, 2018 Witaj na forum! Uważaj, bo sama rejestracja może być objawem początkowym piórozy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
empi Posted November 10, 2018 Report Share Posted November 10, 2018 Witam i pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts