LadyRoot Posted January 9, 2017 Report Share Posted January 9, 2017 Czy ktoś może wie, gdzie jeszcze dostanę atrament Pelikan Edelstein Amethyst? Całkiem zniknął ze sklepów (z czterech dostałam już zwrotkę, że zamówienie nie zostanie zrealizowane), inne "nie mają na stanie". Czy ten model (kolor) mógł zostać już wycofany? To był "Look of the year 2015". Pisałam do Pelikana, ale nie doczekałam się odpowiedzi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikaa Posted January 9, 2017 Report Share Posted January 9, 2017 (edited) Będzie jak z innymi atramentami "Look of the year". Wyprzedadza się, bo są produkowane przez określony czas. I może nadszedł już ten moment, że w większości sklepów już się skończyły zapasy. Ja sobie butelkę kupiłam w sierpniu chyba, bo już wtedy zaczął się wyprzedawac... Ale u mnie sytuacja jak z każdym fioletow, zachwyt trwa krótko i nie mogę pisać tym kolorem i butelka prawie pełna się kurzy Edited January 9, 2017 by Nikaa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Topaz Posted January 9, 2017 Report Share Posted January 9, 2017 Zła wiadomość, właśnie miałem go sobie kupić w prezencie od Mikołaja, a faktycznie wszędzie zniknął. Dajcie znać, jak ktoś coś wie, gdzie jeszcze jest. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikaa Posted January 9, 2017 Report Share Posted January 9, 2017 Jak nie znajdziecie to będę mogła odsprzedać swoją butelkę, bo się raczej nie przekonam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aventador13 Posted January 9, 2017 Report Share Posted January 9, 2017 (edited) Zapytam się w miejscowej księgarnii. Można tutaj napisać kto jest zainteresowany, jeśli by były. Edited January 9, 2017 by Aventador13 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarcinEck Posted January 9, 2017 Report Share Posted January 9, 2017 Teoretycznie Amethysty są w firmie Kałamarz.net, kiedyś były też w allegrowym Luks-pen, No i jeszcze taki adres znalazłem, tylko cena wyjątkowo słona https://www.biurowe-zakupy.pl/atrament-pelikan-edelstein-50ml-amethyst-fiolet-p-95837.html Ale gdyby @Aventador13 znalazł u siebie w sklepiku za przyzwoitą cenę, to się chętnie zapiszę na liście kolejkowej Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LadyRoot Posted January 9, 2017 Author Report Share Posted January 9, 2017 (edited) Ja bym od razu 2 albo 3 wzięła, jeśli ma zniknąć. Jest przepiękny Teoretycznie Amethysty są w firmie Kałamarz.net, kiedyś były też w allegrowym Luks-pen,No i jeszcze taki adres znalazłem, tylko cena wyjątkowo słona https://www.biurowe-...et-p-95837.html Niestety, w żadnym nie ma na stanie. Edited January 9, 2017 by LadyRoot Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kowal1623 Posted January 10, 2017 Report Share Posted January 10, 2017 Na ebayu coś jest, ale drogo chyba. Nie wiem jaka była normalna cena tego atramentu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aventador13 Posted January 10, 2017 Report Share Posted January 10, 2017 Mogę go dostać za 67 zł. Koszt wysyłki pocztą priorytetem 9 zł, paczkomat 12. Można pisać do mnie na pw kto jest zainteresowany. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marecki Posted August 17, 2017 Report Share Posted August 17, 2017 Up. Czy ktokolwiek widział lub słyszał, żeby gdzieś jeszcze można go było kupić? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziemniaczek Posted August 17, 2017 Report Share Posted August 17, 2017 5 minut temu, marecki napisał: Up. Czy ktokolwiek widział lub słyszał, żeby gdzieś jeszcze można go było kupić? Nawet Amazon nie ma... Sklepiki stacjonarne (choć wątpię) lub osoby prywatne; w sklepy wątpię niestety. Chyba, że interesują cię naboje? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marecki Posted August 17, 2017 Report Share Posted August 17, 2017 (edited) 2 godziny temu, Ziemniaczek napisał: Nawet Amazon nie ma... Sklepiki stacjonarne (choć wątpię) lub osoby prywatne; w sklepy wątpię niestety. Chyba, że interesują cię naboje? Mam jeszcze trochę, udało mi się kupić w lutym lub w marcu na aledrogo. Chciałem dokupić drugą butelkę i lipa. Naboje w ostateczności, choć bardziej sklonny będę kupić jakiś podobny innego producenta, ale jednak w butelce. Po prostu ekonomia... Swoja drogą to drugi fiolet z którym jest problem. I obydwa od niemieckiego producenta - pierwszy do Dark Lilac a drugi ten.... Dziwne to jest... Mam alternatywę i to baardzo mocną - cieniuje nieco inaczej ale sam kolor (odcień) jest idealny - ostatnio recenzowany Glare Mauve Edited August 17, 2017 by marecki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziemniaczek Posted August 17, 2017 Report Share Posted August 17, 2017 4 minuty temu, marecki napisał: Mam jeszcze trochę, udało mi się kupić w lutym lub w marcu na aledrogo. Chciałem dokupić drugą butelkę i lipa. Naboje w ostateczności, choć bardziej sklonny będę kupić jakiś podobny innego producenta, ale jednak w butelce. Po prostu ekonomia... Swoja drogą to drugi fiolet z którym jest problem. I obydwa od niemieckiego producenta - pierwszy do Dark Lilac a drugi ten.... Dziwne to jest... Mam alternatywę i to baardzo mocną - cieniuje nieco inaczej ale odcień jest idelany - ostatnio recenzowany Glare Mauve Cieszę się, że mi tylko niebieskie w głowie z racji na szkołę. Zielony i turkus mam, Oxblood też, więc pozostają tylko niebieskie - w których wyborze też skończyłem, bo Majestic Blue od Diamine mnie w pełni zadowala. Jeszcze jakiś Eclat De Sapphire i koniec Powodzenia w szukaniu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts