Kalixt Posted December 14, 2016 Report Share Posted December 14, 2016 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Topaz Posted December 14, 2016 Report Share Posted December 14, 2016 Bardzo ciekawe zestawienie idei, doskonały projekt, nie sądziłem, że Cross wchodzi w takie kooperacje. Ciekawa informacja, inaczej zacząłem patrzeć na firmę. Żadnego Cross'a nie mam, tego zapewne też nie kupię ze względu na niska dostępność, ale zaczęły mnie interesować po tym materiale Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RedMonster Posted December 14, 2016 Report Share Posted December 14, 2016 Genialne. Gdyby tylko mąż pisał piórem, to bym za długo się nie zastanawiała. Idealne pióro dla wielbicieli Gwiezdnych Wojen Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
emrzet Posted December 14, 2016 Report Share Posted December 14, 2016 Idealne gdyby nie ten kolor, bo z koloru to C3-PO czy jakoś tak. Nie porywa mnie również koniec skuwki, a raczej odrzuca, jak to ma być nawiązanie do R2-D2 to skuwka powinna kończyć się łagodną półkulą. IMHO pomysł ciekawy wykonania mniej. Obiecuję więcej nie marudzić - w tym wątku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
emrzet Posted December 15, 2016 Report Share Posted December 15, 2016 No i widziałem dziś to pióro na żywo. Doświadczenie to utwierdziło mnie tylko, w mojej pierwotnej ocenie tego instrumentu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts