Anabelka Posted October 19, 2016 Report Share Posted October 19, 2016 Zobaczyłam to pióro na wystawie sklepowej i choć nie lubię białych piór to ten model skradł moje serce w ciągu chwili. Głównie za sprawą pięknej grawerowanej skuwki, ale całość prezentuje się po prostu pięknie. Szukałam na PWF recenzji tego pióra, niestety nie znalazłam stąd moje pytanie? Co myślicie o tym piórze? Warto go kupić? Jak sprawują się Sheaffery Intensity w codziennym użytkowaniu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aventador13 Posted October 19, 2016 Report Share Posted October 19, 2016 Ja mam dwa Intensity i uważam że to dobre pod każdym względem pióra. Zdecydowanie polecam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anabelka Posted October 19, 2016 Author Report Share Posted October 19, 2016 Ja mam dwa Intensity i uważam że to dobre pod każdym względem pióra. Zdecydowanie polecam. Dziekuję. Używasz do nich naboi czy napełniasz je atramentem? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aventador13 Posted October 19, 2016 Report Share Posted October 19, 2016 Obecnie w jednym mam naboje a w drugim konwerter. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fiamat Posted October 19, 2016 Report Share Posted October 19, 2016 Ja też intensywnie polecam Intensity. Obecnie jest to moje ulubione pióro. Ma tylko jeden minus: klips trzymający zbyt delikatnie jak na taką wagę pióra. Obawiałbym się noszenia go w kieszeni koszuli przez dłuższy czas. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
discovery Posted October 19, 2016 Report Share Posted October 19, 2016 Mam to pióro i używam około 2 lat. Jestem zadowolona. Stalówka <F> pisze gładko i startuje bez problemu, nawet po dwóch miesiącach. Używam konwertera. Jeżeli to dla kogoś minus, to nie jest leciutkie piórko. Śladów użytkowania nie zauważam. Pióro jest zakręcane. Polecam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fiamat Posted October 19, 2016 Report Share Posted October 19, 2016 Swoją drogą mam na dysku gotową recenzję tego pióra, tylko jeszcze nie przygotowałem doń zdjęć. Jeśli chcesz, mogę Ci wysłać goły tekst. Obopólna korzyść- dla Ciebie garść informacji od kogoś, kto używa Intensity od ponad 6 lat, natomiast ja z radością przyjmę słowa krytyki odnośnie tego tekstu. W razie czego będę wiedział, że ta recenzja nie powinna ujrzeć światła dziennego. Pasuje? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rafi206 Posted October 19, 2016 Report Share Posted October 19, 2016 Swoją drogą mam na dysku gotową recenzję tego pióra, tylko jeszcze nie przygotowałem doń zdjęć. Jeśli chcesz, mogę Ci wysłać goły tekst. Obopólna korzyść- dla Ciebie garść informacji od kogoś, kto używa Intensity od ponad 6 lat, natomiast ja z radością przyjmę słowa krytyki odnośnie tego tekstu. W razie czego będę wiedział, że ta recenzja nie powinna ujrzeć światła dziennego. Pasuje? To ja również proszę o recenzje na prv bo myślę intensywnie nad tym piórem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anabelka Posted October 19, 2016 Author Report Share Posted October 19, 2016 (edited) Swoją drogą mam na dysku gotową recenzję tego pióra, tylko jeszcze nie przygotowałem doń zdjęć. Jeśli chcesz, mogę Ci wysłać goły tekst. Obopólna korzyść- dla Ciebie garść informacji od kogoś, kto używa Intensity od ponad 6 lat, natomiast ja z radością przyjmę słowa krytyki odnośnie tego tekstu. W razie czego będę wiedział, że ta recenzja nie powinna ujrzeć światła dziennego. Pasuje? Och, pewnie! Bardzo dziękuję. Przeczytam z ogromną przyjemnością. A słabego klipsa raczej się nie obawiam, bo nie zdarza mi się nosić pióra w kieszeni koszuli Edited October 19, 2016 by Anabelka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anabelka Posted October 19, 2016 Author Report Share Posted October 19, 2016 Mam to pióro i używam około 2 lat. Jestem zadowolona. Stalówka <F> pisze gładko i startuje bez problemu, nawet po dwóch miesiącach. Używam konwertera. Jeżeli to dla kogoś minus, to nie jest leciutkie piórko. Śladów użytkowania nie zauważam. Pióro jest zakręcane. Polecam. Oooo, to dobra wiadomość, że nie zasycha. Zawsze denerwuje mnie gdy zamiast zanotować coś szybko muszę mazać jakieś esy-floresy na kartce. Bardzo podoba mi się też ta zakręcana skuwka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fiamat Posted October 20, 2016 Report Share Posted October 20, 2016 Super Wyślę wieczorem, bo późno dziś kończę wykłady. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fiamat Posted October 20, 2016 Report Share Posted October 20, 2016 Wysłałem do @Anabelki oraz @rafiego206. Proszę, dajcie znać jeśli nie dotarły, bo wystąpiły jakieś problemy podczas korzystania z komunikatora. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rafi206 Posted October 20, 2016 Report Share Posted October 20, 2016 Doszło. Przeczytałem i recenzja super.?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fiamat Posted October 20, 2016 Report Share Posted October 20, 2016 Doszło. Przeczytałem i recenzja super. Dzięki. Cieszę się Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts