Fiamat Posted October 17, 2016 Report Share Posted October 17, 2016 Proszę Was o pomoc, moi drodzy. Zastanawiałem się swego czasu, dlaczego @Aventador13 wystawiał na sprzedaż spływak od Intensity z wygiętymi żeberkami. Chyba już wiem- próbował tak jak ja teraz, rozłożyć delikatnie swojego Sheaffera. Spływak siedzi w sekcji tak ciasno, że nie wyobrażam sobie wyjęcia go bez dokonania zniszczeń. Przejrzałem sieć i znalazłem filmiki instruktażowe z rozkładania Prelude i GC 100. Postępując analogicznie (choć z dużą dozą ostrożności) udało mi się po długich bataliach i stratach własnych w postaci opuszków palców wyciągnąć stalówkę. Spływak jednak ani drgnie... Czy ktoś z Was zna nieinwazyjną metodę na rozłożenie tego Sheaffera? Z góry dziękuję, Bogdan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fiamat Posted October 19, 2016 Author Report Share Posted October 19, 2016 Nieaktualne. W porywie bezsilności spróbowałem po raz tysięczny i spływak wyszedł niemalże bez oporów. Dzięki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
refal Posted October 19, 2016 Report Share Posted October 19, 2016 Tak z ciekawości, czy są na nim jakieś ślady kleju? Czy siedzi po prostu na wcisk? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fiamat Posted October 19, 2016 Author Report Share Posted October 19, 2016 Jakichkolwiek śladów kleju nie zanotowałem. A ponieważ zorganizowałem mu pełne czyszczenie, to raczej bym przy okazji dostrzegł, gdyby coś było. Po prostu spływak przylega "na amen" do sekcji. Niezwykłe... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aventador13 Posted October 19, 2016 Report Share Posted October 19, 2016 Tak z ciekawości, czy są na nim jakieś ślady kleju? Czy siedzi po prostu na wcisk? Jak na swoim starym splywaku rowniez nie dostrzeglem sladow kleju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fiamat Posted October 19, 2016 Author Report Share Posted October 19, 2016 (edited) Tak na marginesie- ktoś w ogóle kiedykolwiek zetknął się z klejonym układem sekcja-spływak? Edited October 19, 2016 by Fiamat Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts