Jump to content

Pióromaniak już na Instagramie

_Pióromaniak_

Recommended Posts

Pióromaniak już na Instagramie.

Już? Chyba - nareszcie.

Dobrze napisane Kuk. Też czekałem...

@Magda Marcin Świetni jesteście i muszę Was odwiedzić w sprawie rocznicowej puszki Travelersa kryjącej to mini cudo. Może jeszcze jedno pióro dodatkowe dobiorę. Lamy już jest, Pilot kusi... albo AlStar one more time :wub:  :D:P Do trzech razy sztuka... Ups, to będzie już czterech razy sztuka...

Bardzo fajny sklep prowadzicie i cieszy mnie, że jest w Polsce taki >>zachodni<< standard. Popatrzę z przyjemnością czekając na listonosza z moim zamówieniem.

Dzięki za opinię i zamówienie! Paczka z pewnością sprawi Ci wiele frajdy z piór, atramentów i papieru. Poprosiłeś o bardzo ciekawy miks dający świetny, dla pióromaniaka, efekt  B)

Pióromaniak już na Instagramie.

Już? Chyba - nareszcie.

Aż żałuję, że nie udało nam się odpalić Instagramu wcześniej :). To było spore wyzwanie. Napisaliśmy o tym trochę więcej w naszej wiadomości na blogu Pióromaniaka. Dzięki Kuk!

Dobrze napisane Kuk. Też czekałem...

@Magda Marcin Świetni jesteście i muszę Was odwiedzić w sprawie rocznicowej puszki Travelersa kryjącej to mini cudo. Może jeszcze jedno pióro dodatkowe dobiorę. Lamy już jest, Pilot kusi... albo AlStar one more time :wub:  :D:P Do trzech razy sztuka... Ups, to będzie już czterech razy sztuka...

Dzięki Krystian! Mini Travelersy początkowo wydawały mi się kolekcjonerskim gadżetem, ale są zaskakująco praktyczne. No i te kolory, i montaż, i zbieranie... :).

A Twtter?

Koniecznie! Dzięki za podpowiedź Kuk :).

Marcin

Edited by Pioromaniak.pl