Robert.B Posted July 19, 2016 Report Share Posted July 19, 2016 Dobry wieczór. Witam wszystkich serdecznie. Mieszkam w Chorzowie i od zawsze marzyłem aby mieć i pisać piórem. Jak byłem młodszy miałem kilka piór, oczywiście były to czasy kiedy prawie nic nie było i pióra jakie miałem lepiej nie wymieniać z nazwy (szczerze to już teraz to nawet nie pamiętam nazw ). Ale z tamtych czasów pozostał sentyment do nich. No ale czas zakupić pióro, atrament i cieszyć się nim. Pozdrawiam Robert Banach Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VojtasK Posted July 20, 2016 Report Share Posted July 20, 2016 Hej! Ho!?? Witaj! Czytaj, kupuj i pisz Pan, Panie! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MBRafał Posted July 20, 2016 Report Share Posted July 20, 2016 Witaj Robercie Kupuj czym prędzej pióro i ciesz się nim wiecznie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kerad Posted July 20, 2016 Report Share Posted July 20, 2016 Ahoj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
montero Posted July 20, 2016 Report Share Posted July 20, 2016 Nie zapomnij się pochwalić co kupiłeś! Czołem! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikaa Posted July 20, 2016 Report Share Posted July 20, 2016 Cześć Robert, udanych zakupów! Koniecznie się potem pochwal! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wąsaty Posted July 21, 2016 Report Share Posted July 21, 2016 Witaj Nie musisz się wstydzić pierwszych piór. Czasy jakie były- każdy pamięta, i większość właśnie miała Hero, albo inne Wenfeny Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
opiotr Posted July 21, 2016 Report Share Posted July 21, 2016 Właśnie znajoma wykopała Wenfena i nawet to to całkiem fajnie zrobione tylko stalówka z tak cienkiej blaszki zrobiona, że przy lekkim dociśnięciu się rozgina i potem pisać nie chce. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts