Logan Cale Posted July 11, 2016 Report Share Posted July 11, 2016 Witam serdecznie szanowne grono użytkowników tego forum. Na wstępie napisze bez bicia, że jestem kompletnym laikiem jeśli chodzi o tematykę piór wiecznych i dlatego proszę Was o pomoc. Podczas opróżniania piwnicy dziadków mojej dziewczyny natrafiłem na takie oto pióra. Próbowałem znaleźć jakiekolwiek informacje w internecie, ale bezowocnie niestety. Możecie pomóc mi ocenić co to za pióro i za ile mógłbym ewentualnie jest wystawić na sell. Mam ich sporo szczerze mówiąc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rinke Posted July 11, 2016 Report Share Posted July 11, 2016 Zacznij od 1zł, rynek sam zweryfikuje ile są warte... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
visvamitra Posted July 11, 2016 Report Share Posted July 11, 2016 Hero to tanie chińskie pióra. Nie wyceniamy tutaj piór, jednak wartość jest znikoma. Ja nie dałbym za nie złotówki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rinke Posted July 11, 2016 Report Share Posted July 11, 2016 Na znanych ogólnoświatowych serwisach aukcyjnych ładniejsze wizualnie chińczyki są dostępne od poniżej 4 zł z wysyłką, to powinno dać Ci do myślenia... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Logan Cale Posted July 11, 2016 Author Report Share Posted July 11, 2016 Dziękuję bardzo za odpowiedzi, Oczywiście nie liczyłem że zbiję na tym fortunę, ale nie spodziewałem się że ceny takich tanich piór są aż tak niskie. Jeszcze raz dziękuję za odpowiedzi. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts