LunaFrey Posted June 6, 2016 Report Share Posted June 6, 2016 Mam na imię Marta i przygodę z piórami dopiero zaczynam - trafiłam na to forum przeczesując Internet w poszukiwaniu informacji ogólnych o piórach, recenzji, itp. - mam wszystko w jednym miejscu Póki co pisałam chińskim piórem (jeśli miałam cierpliwość, żeby je napełniać - nie za dobrze mi to wychodzi) oraz Herlitz my.pen - które początkowo mi się spodobało, ale pisze zbyt grubo jak dla mnie i wkurza mnie, że nie mogę włożyć skuwki na drugi koniec pióra, a na uczelni nie zawsze mam gdzie ją odłożyć. Dopiero zaczynam być świadoma swoich oczekiwań co do pióra i szukam swojego ideału - przymierzam się do zakupu czegoś porządniejszego. Poza tym, z racji zamiłowań artystycznych, próbuję kaligrafować - zaczynałam od stalówek i obsadki, z wygody przerzuciłam się na pióra Parallel Pen.Poza piórami, jakkolwiek dziwnie to brzmi, uwielbiam dobry papier Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VojtasK Posted June 6, 2016 Report Share Posted June 6, 2016 Hej! Ho!?? Witaj! Dobry papier i pióro idą w parze. Zły może spowodować niechęć do pisania atramentem - bo strzępi, linia za gruba, rozlewa się, itp. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brzozowisko Posted June 6, 2016 Report Share Posted June 6, 2016 Witaj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kerad Posted June 7, 2016 Report Share Posted June 7, 2016 Ahoj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
empi Posted June 9, 2016 Report Share Posted June 9, 2016 Witam i pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wąsaty Posted June 11, 2016 Report Share Posted June 11, 2016 Witaj To prawda co napisał VojtasK o papierze. Jeżeli człowiek trafi na zły, nie wiedząc, że to przypadek, że są lepsze- to faktycznie, może się zrazić do pióra. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts