visvamitra Posted May 31, 2016 Report Share Posted May 31, 2016 (edited) Od trzech lat Pelikan organizuje na całym świecie fantastyczną imprezę umożliwiającą miłośnikom piór wiecznych i akcesoriów spotkanie i wymianę doświadczeń. Uczestnicy otrzymują drobne upominki, ale one są najmniej istotne. Zachęcam do zarejestrowania się na tegoroczną "Hubę", którą zaplanowano na 16.09.2016 r. Szczegóły i formularz zgłoszeniowy są dostepne pod tym linkiem. Edited May 31, 2016 by visvamitra Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Excavator Posted May 31, 2016 Report Share Posted May 31, 2016 A z tego, co widzę, ustalone jest już, kto będzie Hub masterem w poszcz. miastach. W przypadku rejestracji do Warszawy wpisujemy WARSZAWA Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bryan Posted June 1, 2016 Report Share Posted June 1, 2016 Na razie z Polskich miast można się zapisywać do Warszawy, Katowic, Krakowa, Wrocławia i Torunia. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ryard Posted July 1, 2016 Report Share Posted July 1, 2016 Otrzymałem od Pelikanów zaproszenie by zachęcać znajomych do zgłaszania się na Hub Lublin. Jak chętnych będzie więcej niż obecnie to jest szansa. A więc zachęcam do rejestracji i zachęcania! Link poniżej: http://www.pelikan.com/hubs Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bryan Posted July 26, 2016 Report Share Posted July 26, 2016 Przed chwilą Pelikan porozsyłał informacje o HUBach. W Polsce zakwalifikowały się następujące miasta: Katowice Kraków Łódź Toruń Warszawa Wrocław Jeszcze można się zarejestrować jako uczestnik - czas do 30 lipca. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
visvamitra Posted July 26, 2016 Author Report Share Posted July 26, 2016 Jestem pod wrażeniem - liczba uczestników w Polsce przypadających na jedna lokalizacje jest w światowej czołówce. Warszawa z 57 uczestnikami ustępuje tylko Tajwanowi, gdzie na jednym z hubów będzie ponad 200 uczestników Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuk Posted July 29, 2016 Report Share Posted July 29, 2016 Gadgety dają. Mimo wszystko - nie, dziękuję. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sherlock Posted August 12, 2016 Report Share Posted August 12, 2016 (edited) Hej, Zapisałem się na Pelikan Hub - Kraków i chciałbym się Was zapytać, czy będzie małe faux pas, jak przyjdę ze swoim Parkerem i Sheafferem (Jedyne 2 pióra jakie obecnie posiadam - jak wiecie zaczynam przygodę z "kolekcjonowaniem" piór) nie posiadając Pelikana, czy raczej będzie to bardziej pozytywnie odebrane jako chęć zobaczenia czegoś nowego - piór Pelikana i przekonania się do nich oraz okazja do przetestowania piór i atramentów tej marki, aby wybrać najlepszy dla Siebie? Chyba, że jest przymus posiadania piór i atramentów Pelikana i trzeba jednak jakieś kupić i się z nimi pojawić? Dziękuję za odpowiedzi i Pozdrawiam P.S. Tak czy siak, pewnie i tak przyjdę i chętnie Was poznam Edited August 12, 2016 by Sherlock Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArielN Posted August 12, 2016 Report Share Posted August 12, 2016 Hej! Pelikanowe huby nie są ukierunkowane na użytkowników "tylko Pelikanów". Z moich doświadczeń wynika, że to bardziej luźne spotkania. Zabieramy wszystko co mamy/chcemy pokazać, dać wypróbować innym. Na jednym z ostatnich warszawskich hubów piór Pelikana było niezbyt wiele w stosunku do innych marek . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sherlock Posted August 12, 2016 Report Share Posted August 12, 2016 Hej! Pelikanowe huby nie są ukierunkowane na użytkowników "tylko Pelikanów". Z moich doświadczeń wynika, że to bardziej luźne spotkania. Zabieramy wszystko co mamy/chcemy pokazać, dać wypróbować innym. Na jednym z ostatnich warszawskich hubów piór Pelikana było niezbyt wiele w stosunku do innych marek . Hej , OK bardzo dziękuję za odpowiedź w takim razie postaram się pojawić w Krakowie, jak uda mi się wrócić do 16 Września - Do zobaczenia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
konis Posted September 18, 2016 Report Share Posted September 18, 2016 W tym roku wybrałem się na Pelikan Hub do Katowic. Czemu tak daleko? Bo dawno w tych stronach nie byłem. . Spędziłem czas w miłej atmosferze. Dane mi było osobiście poznać ludzi znanych mi dotąd tylko wirtualnie. Serdeczne podziękowania dla Andrzeja za sprawną organizację. A wszystkim obecnym, za to, że byli. Do następnego spotkania. zdrówka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kalixt Posted September 18, 2016 Report Share Posted September 18, 2016 ...a jakby ktoś miał ochotę zobaczyć, jak wyglądała Huba w Warszawie, podaję link do zdjęć Dzika http://www.marektrzeciak.pl/aktualnosc.php?akt_id=349 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
endoor Posted September 19, 2016 Report Share Posted September 19, 2016 Ja byłem z rodzinką na HUB-ie Katowickiej. Wielkie podziękowania dla Andrzeja @atuzi za zorganizowanie Katowickiej części tej imprezy, która ma charakter otwarty. W sumie przewinęło się kilkadziesiąt osób, chyba. Niektórzy przynieśli kolekcje liczące po kilkadziesiąt piór, było co podziwiać, a niektórzy jak ja nie mają w swoich zbiorach ani jednego Pelikana, ale chętnie się cudzymi pobawią. Dziękuję wszystkim uczestnikom za świetną atmosferę, oraz wszelkie piórowe rozmowy nie tylko o Pelikanach. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts