visvamitra Posted May 5, 2016 Report Share Posted May 5, 2016 Diamine to firma z tradycjami, zajmuje się produkcją atramentów od 1864 r. Siedziba spółki mieści się w Liverpoolu. Evergreen to przyjemna zieleń o dobrym przepływie. Nie radziłbym zostawiać jej na dłuższy czas w piórze, którego nie planujecie używać - wykazuje tendencję do zasychania na stalówce. Strzępienia ani przebijania nie zaobserwowałem. Zaskoczył mnie trochę kolor - spodziewałem się, że będzie ciemniejszy. Atrament na ręczniku kuchennym Software ID Tomoe River - Kaweco Sport Classic, eyedropper, B Leuchtturm 1917 - Kaweco Sport Classic, eyedropper, B Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikaa Posted May 5, 2016 Report Share Posted May 5, 2016 Ładny kolor, faktycznie po kleksie można by się spodziewać czegoś ciemniejszego. Ale jest dobrze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shiro Aka Posted May 5, 2016 Report Share Posted May 5, 2016 Kleks, jak zwykle, robi nadzieję, brutalnie weryfikowaną przez próbkę pisma. Kolor sam w sobie ok - ale mnie nie porwał. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rufuz Posted May 5, 2016 Report Share Posted May 5, 2016 Oj ładny. Podobają mi się zielone odkąd spróbowałem GvFC Moss Green Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LukiStrike Posted May 5, 2016 Report Share Posted May 5, 2016 Ładny skubaniutki jakoś ostatnio mnie do zielonego ciągnie. Dzięki za recenzję Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mellion Posted May 5, 2016 Report Share Posted May 5, 2016 Bardzo przyjemna zieleń! Dziękuję za recenzję Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Felicja Posted May 6, 2016 Report Share Posted May 6, 2016 Czy jakies zestawienie obok siebie z Olivastre Callifolio można porosić? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rbit9n Posted May 8, 2016 Report Share Posted May 8, 2016 Czy jakies zestawienie obok siebie z Olivastre Callifolio można porosić? mam w kajecie, tym który miałem w Lubelandii, ale mam zajęty skaner, bo skanuję negatywy, więc może innym razem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
visvamitra Posted May 8, 2016 Author Report Share Posted May 8, 2016 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rbit9n Posted May 8, 2016 Report Share Posted May 8, 2016 mam w kajecie, tym który miałem w Lubelandii, ale mam zajęty skaner, bo skanuję negatywy, więc może innym razem. przypomniałem sobie: wydaje mnie się, że ten który ja mam, wygląda inaczej niż ten Łukasza. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VojtasK Posted May 8, 2016 Report Share Posted May 8, 2016 Nie będę czytał recenzji atramentów! Nie będę czytał recenzji atramentów! Nie będę czytał recenzji atramentów! Nie będę czytał recenzji atramentów! Nie będę czytał recenzji atramentów! Zaraziciele przeklęci! $€£¥$€£¥$€£¥! Dzięki! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts