Malykub Posted May 4, 2016 Report Share Posted May 4, 2016 Witam, jestem Grześ, moja przygodę z piórami zacząłem jak pewnie większość wraz ze szkolną edukacją (kiedyś panowało przekonanie żeby naukę pisania zaczynać od pióra bo to kształtuje piękny i staranny charakter pisma, u mnie się to nie sprawdziło ;-)) Było to oczywiście pióro chińskie. Po nim bywało różnie... z większymi lub mniejszymi przerwami różne pióra przewijały się przez moje ręce aż kilka lat temu dostałem pięknego Pelikana 400 którego używam do dziś... Niestety ostatnio w zaczął mi gwint szwankować. Zacząłem szukać i tak trafiłem na to forum pasjonatów :-) Witam wszytkich. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malykub Posted May 4, 2016 Author Report Share Posted May 4, 2016 No tak... jak zwykle w biegu pisanie na telefonie gdzie słownik lubi robić psikusy i zamiast "przywitam się i ja" słownik wiedział lepiej ;-) nie wiem jeszcze jak edytować posty na tel, wiec zobacze wieczorkiem na kompie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosa Posted May 4, 2016 Report Share Posted May 4, 2016 Ta wersja tytułu jest wystrzałowa! Witaj! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VojtasK Posted May 4, 2016 Report Share Posted May 4, 2016 Hej! Ho!?? Witaj! Skromnie, bez zadęcia, super! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wąsaty Posted May 4, 2016 Report Share Posted May 4, 2016 Witaj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kerad Posted May 4, 2016 Report Share Posted May 4, 2016 Ahoj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brzozowisko Posted May 4, 2016 Report Share Posted May 4, 2016 Witaj! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
empi Posted May 7, 2016 Report Share Posted May 7, 2016 Witam i pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lena Posted May 8, 2016 Report Share Posted May 8, 2016 Witaj na PWF! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
endoor Posted May 13, 2016 Report Share Posted May 13, 2016 Witaj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuk Posted May 16, 2016 Report Share Posted May 16, 2016 Powitanie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts