visvamitra Posted April 21, 2016 Report Share Posted April 21, 2016 (edited) Bookbinders to australijski sklep online, którego twórcy utrzymują, że nieustannie poszukują produktów, które rozpalą wyobraźnię miłośników artykułów pismienniczych. Nie ulega wątpliwości, że swoje produkty prezentują w atrakcyjny sposób. Niedawno firma ta wprowadziła do oferty atramenty w gustownych i klimatycznych flaszkach. Atramenty z serii Snake Ink sprzedawane są w kałamarzach o pojemności 30 ml a nazwane na cześć węży. Snake Ink można dostać w pięciu kolorach. Blue Coral (niebieski) Eastern Brown (brązowy) Emerald Boa (zielony) Everglades Ratsnake (pomarańczowy) Red-belly Black (czarny) Boa psioglowy wygląda pięknie Emerald Boa przypadł mi do gustu. Nie jest może mega nasycony, ale za to wygląda świeżo i przyjemnie. Właściwosci bez zarzutu. Atrament na ręczniku kuchennym Software ID Tomoe River, Kaweco Classic Sport, B Leuchtturm1917, Kaweco Classic Sport, B Oxford, Kaweco Classic Sport, B Porównanie Edited April 21, 2016 by visvamitra Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikaa Posted April 21, 2016 Report Share Posted April 21, 2016 Całkiem fajny! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brzozowisko Posted April 21, 2016 Report Share Posted April 21, 2016 (edited) Dla mnie trochę mało praktyczny, ale uroczy. Przypomina mi Diamine Meadow. Dzięki za recenzję! Edited April 21, 2016 by birchtine Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shiro Aka Posted April 22, 2016 Report Share Posted April 22, 2016 Kolor świeżej trawy - w sam raz na aktualną porę roku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dirk Posted April 22, 2016 Report Share Posted April 22, 2016 ładny świeży kolor Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mellion Posted April 22, 2016 Report Share Posted April 22, 2016 Kolor kojarzy mi się z japońską herbatą - niektóre z nich zaparzają się na nieco podobny, zielono-żółty, świeży kolor i są wyśmienite, więc to dobre skojarzenie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marfackib Posted April 22, 2016 Report Share Posted April 22, 2016 Powtórzę, uroczy ale raczej nie praktyczny. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
patefonik Posted April 22, 2016 Report Share Posted April 22, 2016 Lubie zielenie, ale nie takie.. Dzięki za recenzje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
visvamitra Posted April 23, 2016 Author Report Share Posted April 23, 2016 Dla mnie to najfajnieszy klolor w palecie Bookbimnders. Zgoda, nie jest praktyczny, ale w grubej stalówce sprawdzi się i na co dzień. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
notesopis Posted April 23, 2016 Report Share Posted April 23, 2016 Dla mnie jest najbardziej "wężowy" z pokazywanej oferty. Kojarzy mi się właśnie z wężami/jaszczurkami/innymi takimi w tej charakterystycznej zieleni. Kojarzy mi się odrobinę z pokazywanymi w innym wątku mieszankami Pelikana - żółty highlighter z zielonym. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
patefonik Posted April 24, 2016 Report Share Posted April 24, 2016 No jak dla mnie to bardziej żaba niż wąż. Chyba to się żekotka nazywało takiego płaza... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts