visvamitra Posted April 20, 2016 Report Share Posted April 20, 2016 Bookbinders to australijski sklep online, którego twórcy utrzymują, że nieustannie poszukują produktów, które rozpalą wyobraźnię miłośników artykułów pismienniczych. Nie ulega wątpliwości, że swoje produkty prezentują w atrakcyjny sposób. Niedawno firma ta wprowadziła do oferty atramenty w gustownych i klimatycznych flaszkach. Atramenty z serii Snake Ink sprzedawane są w kałamarzach o pojemności 30 ml a nazwane na cześć węży. Snake Ink można dostać w pięciu kolorach. Blue Coral (niebieski) Eastern Brown (brązowy) Emerald Boa (zielony) Everglades Ratsnake (pomarańczowy) Red-belly Black (czarny) Jeśli ktoś z was interesuje się wężami i chciałby poczytać na temat wschodniego węża brązowego, garść informacji znajdzie pod tym adresem. Eastern Brown Snake to całkiem przyjemny brąz. Nie zachwycił mnie, ale też mnie nie rozczarował. Nie przebija, nie strzepi, ma dobry przepływ i, w grubej stalówce, rozsądne nasycenie. Atrament na ręczniku kuchennym Software ID Tomoe River, Kaweco Classic Sport, B Leuchtturm1917, Kaweco Classic Sport, B Oxford, Kaweco Classic Sport, B Porównanie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andy63 Posted April 21, 2016 Report Share Posted April 21, 2016 Lubię takie ciemne brązy. Dla mnie bardzo ładny kolor. Wąż także ciekawy. Wg opisu jest to drugi najbardziej jadowity wąż naziemny. Dziękuję za recenzje. Fajnie przeczytać, o nowych atramentach mimo, że nie są one łatwo dostępne.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
visvamitra Posted April 21, 2016 Author Report Share Posted April 21, 2016 Zgadzam się, że fajnie poczytać o rzeczach trudniej dostępnych. A i o wężach można się przy okazji tego i owego dowiedzieć Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Felicja Posted April 24, 2016 Report Share Posted April 24, 2016 A czy on troszę nie jest podobny do po prostu Watermana Brown? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VojtasK Posted April 25, 2016 Report Share Posted April 25, 2016 W watermanie jest, na moje oko, domieszką czerwonego. Ten jest poprostu brązowy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts