premislaus Posted April 12, 2016 Report Share Posted April 12, 2016 No i na szybko chowając pióro Lamy zawadziłem stalówka o skuwkę i z F zrobiła się mokra B. Jako że nie mam żadnego doświadczenia w naprawie stalówek prawdopodobnie trzeba kupić nową. Chyba że w moim mieście ktoś prostuje taki "osprzęt". Chyba że ktoś mi podpowie jak można to zrobić własnym sumptem... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aventador13 Posted April 12, 2016 Report Share Posted April 12, 2016 Wygieła się? Myślę że na pewno będzie można wyprostować, ale myślę że faktycznie łatwiej będzie kupić nową. Może jakbyś wrzucił zdjęcie możliwa będzie co ocenienia skala zniszczeń. Możesz też kupić drugie pióro. W takim przypadku będziesz mieć mokrą B w jednej, a F w drugim. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ryard Posted April 13, 2016 Report Share Posted April 13, 2016 Rozumiem, że mokra B nie posiada już cech użytkowych Pokaż fotkę. A na nową stalówkę majątku nie stracisz. Wymienisz sam bez problemu. Łatwo się rozbiera i łatwo składa. Tylko ruchy muszą być precyzyjne bo Lamy jest dokładnie spasowane i spływak ma swoje konkretne miejsce. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
premislaus Posted April 13, 2016 Author Report Share Posted April 13, 2016 fotki, Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts