ArielN Posted March 30, 2012 Report Share Posted March 30, 2012 Na blogu Giardino Italiano opublikowany został krótki wywiad z Nino Marino, czyli CEO Delty. Poniżej link do wywiadu: Wywiad z pracownikiem firmy Delta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anatol Posted March 30, 2012 Report Share Posted March 30, 2012 ArielN bardzo przepraszam za ten wtręt, ale ja jestem nauczony " wy gawaritie pa ruski ", więc gdybyś mógł dla takich naukowców jak ja skrobnąć parę słów ogólnego tłumaczenia, byłoby to przyjęte z wdzięcznością i na pewno poszerzyło by to nasz horyzont.... nichts fuer ungut... kłaniając się Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArielN Posted March 30, 2012 Author Report Share Posted March 30, 2012 Jasne. Najważniejsze informacje z wywiadu, które warte są przytoczenia: 1. Delta sięgnęła po kolor pomarańczowy, żeby odróżnić się od popularnej czarnej barwy. 2. Delta ubiega się o patent (najprawdopodobniej europejski) na nowy rodzaj stalówki, która ma zachęcić do skorzystania z produktów firmy, osoby dotychczas nieużywające piór wiecznych. 3. Delta Dolce Vita doczekała się już 18 wersji (mowa o różnicach w rozmiarze). Sprzedaż tej linii to kilkanaście tysięcy rocznie. 4. Seria Indigenous People będzie nawiązywać do Hawajczyków (Kanaka Maoli). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anatol Posted April 1, 2012 Report Share Posted April 1, 2012 Dzięki serdeczne, już jestem jaśnieszy niż tabaka.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts