piter22 Posted September 24, 2015 Report Share Posted September 24, 2015 Witajcie, Szanowni. Postanowiłem przerwać złowieszcze milczenie i zapytać: czy ktokolwiek robi coś w kierunku organizacji obchodów FPD 2015 we Warszawie? Ja wiem, że Hub jest 26.09, a FPD 6.10, ale... Ktoś? Coś? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kasiasemba Posted September 24, 2015 Report Share Posted September 24, 2015 Witajcie, Szanowni. Postanowiłem przerwać złowieszcze milczenie i zapytać: czy ktokolwiek robi coś w kierunku organizacji obchodów FPD 2015 we Warszawie? Ja wiem, że Hub jest 26.09, a FPD 6.10, ale... Ktoś? Coś? Piotrze, November to po angielsku LISTOPAD Póki co, więcej powiedzieć nie mogę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
piter22 Posted September 24, 2015 Author Report Share Posted September 24, 2015 Piotrze, November to po angielsku LISTOPAD Póki co, więcej powiedzieć nie mogę. Hmmm, racja, listopad Nie wiem czemu byłem przekonany, że to w październiku... I nie wynika to z nieznajomości nazw miesięcy, przysięgam! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akszugor Posted September 24, 2015 Report Share Posted September 24, 2015 Nie wiem czemu byłem przekonany, że to w październiku... Jesteś po prostu spragniony kolejnych spotkań. Tak to sobie tłumaczmy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
piter22 Posted September 24, 2015 Author Report Share Posted September 24, 2015 Jesteś po prostu spragniony kolejnych spotkań. Tak to sobie tłumaczmy Ja tam w ogóle sobie tego nie tłumaczę, tylko przechodzę nad tym do porządku dziennego... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aoirghe Posted September 25, 2015 Report Share Posted September 25, 2015 Umówmy się na spotkanie i już będzie FPD jak ta lala Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akszugor Posted September 25, 2015 Report Share Posted September 25, 2015 Ja tam w ogóle sobie tego nie tłumaczę, tylko przechodzę nad tym do porządku dziennego... Oj, czytaj między wierszami. Chciałem zamaskować post, że nie znasz angielskich nazw miesięcy Umówmy się na spotkanie i już będzie FPD jak ta lala Pomysł dobry, tylko jeszcze trzeba miejsce obszerne znaleźć. Po ciszy Adamona wnioskuję, że u niego nie da rady, jak rok temu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr.Qwerty Posted September 25, 2015 Report Share Posted September 25, 2015 Ja myślę że to przez to, że Rewolucja Październikowa była w listopadzie i stąd te dwa miesiące mogą się zlewać w jeden. Ale to może tylko ludziom z mego pokolenia - a Piter22 jako żywo do niego nie należy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
piter22 Posted September 25, 2015 Author Report Share Posted September 25, 2015 No i będą drwiny! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akszugor Posted September 25, 2015 Report Share Posted September 25, 2015 No i będą drwiny! Nikt z Ciebie nie drwi. Nawet nie powinien. Chciałem zakryć i zmienić temat to się wciąłeś Adamonie, gdzie jesteś? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adamon Posted September 25, 2015 Report Share Posted September 25, 2015 Pomysł dobry, tylko jeszcze trzeba miejsce obszerne znaleźć. Po ciszy Adamona wnioskuję, że u niego nie da rady, jak rok temu To, że jest cisza, nie świadczy, że nic się nie dzieje.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akszugor Posted September 25, 2015 Report Share Posted September 25, 2015 Adamon ja zawsze pełen tajemnic Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Dziku Posted September 25, 2015 Report Share Posted September 25, 2015 Bo to jest tzw "znacząca cisza". :-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pigol Posted September 26, 2015 Report Share Posted September 26, 2015 dobrze by było coś wiedzieć... co się dzieje... Adamonie? trudno będzie z czymkolwiek zdążyć mam na myśli przygotowanie coś specjalnego na ten dzień... jakieś wydawnictwo czy cóś... ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kasiasemba Posted September 26, 2015 Report Share Posted September 26, 2015 Cierpliwości. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArielN Posted September 27, 2015 Report Share Posted September 27, 2015 Witajcie, Szanowni. Postanowiłem przerwać złowieszcze milczenie i zapytać: czy ktokolwiek robi coś w kierunku organizacji obchodów FPD 2015 we Warszawie? Ja wiem, że Hub jest 26.09, a FPD 6.10, ale... Ktoś? Coś? Dobrze by było coś wiedzieć... co się dzieje... Adamonie? Trudno będzie z czymkolwiek zdążyć mam na myśli przygotowanie coś specjalnego na ten dzień... jakieś wydawnictwo czy coś? Fountain Pen Day w Warszawie odbędzie się w okolicach 7 listopada (sobota). Jeszcze zbyt wcześnie na szczegóły, ale podobnie jak rok temu w niedługim czasie na forum pojawi się oddzielny dział z informacjami dotyczącymi imprezy . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kasiasemba Posted September 27, 2015 Report Share Posted September 27, 2015 Fountain Pen Day w Warszawie odbędzie się w okolicach 7 listopada (sobota). Jeszcze zbyt wcześnie na szczegóły, ale podobnie jak rok temu w niedługim czasie na forum pojawi się oddzielny dział z informacjami dotyczącymi imprezy . O! Nie miałam pojęcia, że też włączyłeś się w organizację! super! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Andrew Posted September 27, 2015 Report Share Posted September 27, 2015 Kusicie, ale nie wiem, czy przeżyłbym ponownie tak szaloną podróż powrotną Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kitek Posted September 28, 2015 Report Share Posted September 28, 2015 Dasz radę, przez miesiąc odpoczniesz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArielN Posted September 28, 2015 Report Share Posted September 28, 2015 Fountain Pen Day w Warszawie odbędzie się w okolicach 7 listopada (sobota). Jeszcze zbyt wcześnie na szczegóły, ale podobnie jak rok temu w niedługim czasie na forum pojawi się oddzielny dział z informacjami dotyczącymi imprezy . Zgodnie z obietnicą informacje na temat Dnia Pióra Wiecznego 2015 zostały opublikowane w odpowiednim dziale. O tutaj. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Andrew Posted September 29, 2015 Report Share Posted September 29, 2015 Za dużo horrorów się w życiu naoglądałem. Zawsze to się tak zaczyna - niewinna propozycja, nocleg, a później budzę się w piwnicy, przykuty łańcuchem i mi clown na rowerku mówi :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pigol Posted September 29, 2015 Report Share Posted September 29, 2015 eee ... tam.. Daniel nie groźny jest !!!! najwyżej Cię zagada na śmierć - a to już przyjemna śmierć !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Andrew Posted September 29, 2015 Report Share Posted September 29, 2015 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts