Alveryn Posted February 27, 2012 Report Share Posted February 27, 2012 (edited) Zamieszczam dwa pierwsze wpisy. 1. Alveryn 2. Bethaelien (To jest podobno ładna całka ) Edited February 27, 2012 by Alveryn Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vit Posted February 27, 2012 Report Share Posted February 27, 2012 (edited) w zwijaniu do wielomianu błędu aby nie ma? brak minusa przed nawiasem, w pierwszej linii, powinno być -(x+2)^2 +6, nie -6 w drugim wierszu pierwszej linii i jeden nawias za dużo otwarty i to powinna być prawdziwa poezja, nie jakieśtam rymy, fraszki i traszki i jeszcze osobny temat po temu zakładają oburzające edit: doprecyzowałem ten wielomian Edited February 27, 2012 by vit Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bethaelien Posted February 27, 2012 Report Share Posted February 27, 2012 O, vit, masz racje Walnęłam się przy przepisywaniu, za bardzo się skoncentrowałam na części artystycznej Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cwiekoszczak Posted February 27, 2012 Report Share Posted February 27, 2012 Mogłeś podstawienie Eulera walnąć, to jest król wśród całek. Ewentualnie trygonometryczne cudo z tagnensem (też fajny myk) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bethaelien Posted February 27, 2012 Report Share Posted February 27, 2012 Mogłeś podstawienie Eulera walnąć, to jest król wśród całek. Ewentualnie trygonometryczne cudo z tagnensem (też fajny myk) Zostało parę wolnych stron, każdy będzie mógł wpisać swoją ulubioną całkę A tak poważnie - nie miałam pomysłu, przepisałam coś, co ostatnio musiałam policzyć i jeszcze się pomyliłam konwertując brudnopis. Ale jaka fajna dyskusja się z tego wywiązała - cieszę się Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArielN Posted February 28, 2012 Report Share Posted February 28, 2012 Widzę, że wpisy wywołują niespodziewane tematy Czekamy na skan Leny, a niedługo mój. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lena Posted February 29, 2012 Report Share Posted February 29, 2012 Zgodnie z kolejnością: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArielN Posted March 2, 2012 Report Share Posted March 2, 2012 Łoł! Lenografia - świetny wpis. Podnosicie poprzeczkę. Po weekendzie mój skan, a potem notatnik wędruje do Adamona. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArielN Posted March 4, 2012 Report Share Posted March 4, 2012 Oto i mój wpis: Wyjaśnię tylko, że te pomarańczowe cudaczne linie to dłonie (w ujęciu abstrakcyjnym) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alveryn Posted March 4, 2012 Author Report Share Posted March 4, 2012 Dobre Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArielN Posted March 5, 2012 Report Share Posted March 5, 2012 Nie tak dobre jak Wasze Starałem się jak mogłem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pan_Q Posted March 5, 2012 Report Share Posted March 5, 2012 Robi się coraz ciekawiej Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mateusz_ja Posted March 5, 2012 Report Share Posted March 5, 2012 Sprawiacie, że mam coraz większe dylematy co by tam ciekawego napisać Bardzo mi się podobają Wasze wpisy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alveryn Posted March 5, 2012 Author Report Share Posted March 5, 2012 (edited) Zawsze możesz coś narysować. Szlaczek, na przykład. Fleksem. Edited March 5, 2012 by Alveryn Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lepki Posted March 6, 2012 Report Share Posted March 6, 2012 Super wpisy, na prawdę bardzo pomysłowe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adamon Posted March 16, 2012 Report Share Posted March 16, 2012 Wiersz ten został napisany przez mało znaną poetkę, która, akurat tak się składa, jest moją serdeczną przyjaciółką. Wiersz został zamieszczony w tomiku o mało skomplikowanym tytule: "Kilka wierszy". Wiersz został przepisany za zgodą Autorki, a do napisania użyłem dwóch stalówek (a może raczej piór wyposażonych w stalówki): oblique i flex. Atramenty: Quink blue i Quink washable blue. Uploaded with ImageShack.us Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lena Posted March 16, 2012 Report Share Posted March 16, 2012 Adamon, dzięki za skan. Ciekawy wiersz. Zeszyt naprawdę zapowiada się interesująco. Kto następny? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adamon Posted March 17, 2012 Report Share Posted March 17, 2012 Następny jest Ćwiekoszczak. PW wysłane, ale będę mógł przekazać dopiero we wtorek - służbowy wyjazd - sorry. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eysman Posted March 18, 2012 Report Share Posted March 18, 2012 Nawet nie jestem wstanie wyjść z podziwu, dopiero zaczynam zdradzać swoją dziewczynę z piórami, i widzę że będę miał przynajmniej z kimś się podzielić przeżyciami. Niebawem wrzucę recenzje atramentów (wszystkie pelikany edelstein tzn 7 kolorów) plus stary francuski błękitny montblanc i,,I love you" pachnacy montblanc:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cwiekoszczak Posted April 10, 2012 Report Share Posted April 10, 2012 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArielN Posted April 11, 2012 Report Share Posted April 11, 2012 Wyszedł ciekawy kolor z mieszanki Pelikana i Watermana. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cwiekoszczak Posted April 11, 2012 Report Share Posted April 11, 2012 Taki bardzo wyważony turkus, w sumie jest tam też troszkę wody. Wydaje mi się że mieszanka Pelikan T.:Waterman T.:Woda w stosunku 1:1:1 da najprzyjemniejszy dla oka efekt. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
konis Posted April 16, 2012 Report Share Posted April 16, 2012 No proszę. I wyszła szanta matematyczna . Muszę chyba podrzucić tekst naszemu tawernianemu zespołowi. Co tam będą nam kit wciskać o jakichś hiszpańskich dziewczynach. zdrówka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kerad Posted April 21, 2012 Report Share Posted April 21, 2012 W poniedzialek posylam dalej, przepraszam za opóźnienie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cwiekoszczak Posted April 21, 2012 Report Share Posted April 21, 2012 No proszę. I wyszła szanta matematyczna . Muszę chyba podrzucić tekst naszemu tawernianemu zespołowi. Co tam będą nam kit wciskać o jakichś hiszpańskich dziewczynach. zdrówka Tak wyglądała nasza nauka do kolokwiów i egzaminów na pierwszym roku mamy jeszcze kilka takich przeróbek ta akurat wyciekła dalej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts