Cruxus Posted July 25, 2015 Report Share Posted July 25, 2015 Piórem pisałem od małego, gdy podrosłem doszedłem do wniosku, że każdy prawdziwy facet powinien mieć swoje pióro, pióro, które będzie mu jego towarzyszem i świadkiem życiowej historii. Tak zaczełą się przygoda. Później zacząłem czytać o starych piórach, zainteresowanie to wzbudził dodatkowo miejsce w którym się zatrzymał czas - zakład p. Mariana Gregi w Krakowie, obok którego codziennie przechodziłem. Tak trafiłem na to forum i mając czas zagłębiałem się w lekturę napisaną Waszą ręką. Miałem w posiadaniu pióra nowe, Parkery, Watermana, Montblanca i Sheaffera. Obecnie mam jednego woła roboczego, ale cały czas szukam tego jedynego, starego, z duszą - właśnie tego, który będzie mi towarzyszem do końca życia, w które niebawem wchodzę już na całego, kończąc studia. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LukiStrike Posted July 25, 2015 Report Share Posted July 25, 2015 Witaj trafiłeś w dobre miejsce w takim razie. Owocnych poszukiwań Też szukam własnie jakiegoś podobnego pióra jak to określiłeś "z duszą". Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aoirghe Posted July 25, 2015 Report Share Posted July 25, 2015 Witaj z "tym jedynym" to jest pewien problem. Dla mnie się to skończyło tym, że codziennie noszę z sobą piórnik zawierający minimum osiem "tych jedynych", wyjątkowych, ulubionych... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LukiStrike Posted July 25, 2015 Report Share Posted July 25, 2015 Witaj z "tym jedynym" to jest pewien problem. Dla mnie się to skończyło tym, że codziennie noszę z sobą piórnik zawierający minimum osiem "tych jedynych", wyjątkowych, ulubionych... Ja mam na razie 4 te "jedyne" codziennie ze sobą Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akszugor Posted July 25, 2015 Report Share Posted July 25, 2015 Witaj. A ja noszę 13 tych jedynych. Obecnie jedynych Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
endoor Posted July 25, 2015 Report Share Posted July 25, 2015 Witaj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Andrew Posted July 25, 2015 Report Share Posted July 25, 2015 Cześć Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zutka Posted July 26, 2015 Report Share Posted July 26, 2015 Witaj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Markol Posted July 27, 2015 Report Share Posted July 27, 2015 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kerad Posted July 27, 2015 Report Share Posted July 27, 2015 Ahoj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
empi Posted August 5, 2015 Report Share Posted August 5, 2015 Witam i pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts