Tales Posted July 21, 2015 Report Share Posted July 21, 2015 Mam takie pytanie. Jakie to jest pióro? Na pewno to jest marka BIC, ale nie wiem konkretnie jaki to model. Czy możecie mi odpowiedzieć na to pytanie oczywiście, jeśli to możliwe. Poniżej zamieszczam zdjęcia tegoż pióra: Przepraszam za jakość zdjęć, ale światło było takie sobie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
piter22 Posted July 21, 2015 Report Share Posted July 21, 2015 Czy to google? Bardzo przepraszam... Bic X-pen Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tales Posted July 21, 2015 Author Report Share Posted July 21, 2015 Czy to google? Bardzo przepraszam... Bic X-pen Bardzo dziękuję. Na pewno się przyda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kolumb Posted July 21, 2015 Report Share Posted July 21, 2015 A już myślałem, że to kolejne pióro z serii,,w spadku po dziadku,, Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
endoor Posted July 21, 2015 Report Share Posted July 21, 2015 "Oj Talesie, Talesie! Nie widzisz tego, co masz pod nogami, a myślisz, że potrafisz zrozumieć, co się dzieje na niebie!" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
thefil9 Posted July 21, 2015 Report Share Posted July 21, 2015 O kurczę, pisałem takim coś koło 10 lat temu (dla mnie szmat czasu ). Fajne było. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kasiasemba Posted July 21, 2015 Report Share Posted July 21, 2015 Nie rozumiem tego żartu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Markol Posted July 21, 2015 Report Share Posted July 21, 2015 Nie rozumiem tego żartu Gdy Tales wpatrywał się w niebo, by odkryć sekrety obrotów gwiazd, wpadł do dziury. Młoda służąca, która mu towarzyszyła powiedziała: "Nie widzisz tego, co masz pod nogami, a myślisz, że potrafisz zrozumieć, co się dzieje na niebie!". cyt. za logicznemyslenie.republika.pl Myślę, że Kolega Endoor wyraził w ten sposób spostrzeżenie, że Kolega Tales mógł zastosować bardziej "przyziemną" metodę identyfikacji swojego pióra, jak jest skorzystanie z wyszukiwarki,a w dodatku nick naszego nowego Kolegi tak mu się skojarzył Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kasiasemba Posted July 21, 2015 Report Share Posted July 21, 2015 Gdy Tales wpatrywał się w niebo, by odkryć sekrety obrotów gwiazd, wpadł do dziury. Młoda służąca, która mu towarzyszyła powiedziała: "Nie widzisz tego, co masz pod nogami, a myślisz, że potrafisz zrozumieć, co się dzieje na niebie!". cyt. za logicznemyslenie.republika.pl Myślę, że Kolega Endoor wyraził w ten sposób spostrzeżenie, że Kolega Tales mógł zastosować bardziej "przyziemną" metodę identyfikacji swojego pióra, jak jest skorzystanie z wyszukiwarki,a w dodatku nick naszego nowego Kolegi tak mu się skojarzył To z Talesem znałam... piłam do tego, że nie kumam, dlaczego/po co ktoś miałby chcieć identyfikować to pióro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
endoor Posted July 21, 2015 Report Share Posted July 21, 2015 (...) Myślę, że Kolega Endoor wyraził w ten sposób spostrzeżenie, że Kolega Tales mógł zastosować bardziej "przyziemną" metodę identyfikacji swojego pióra, jak jest skorzystanie z wyszukiwarki,a w dodatku nick naszego nowego Kolegi tak mu się skojarzył @Markol, czytasz w mych myślach, a to już się robi niebezpieczne... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Dziku Posted July 21, 2015 Report Share Posted July 21, 2015 (...) nie kumam, dlaczego/po co ktoś miałby chcieć identyfikować to pióro Przecież nie można wykluczyć kolekcjonowania piór wiecznych BIC... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kasiasemba Posted July 21, 2015 Report Share Posted July 21, 2015 No nie można. Prawda. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Markol Posted July 21, 2015 Report Share Posted July 21, 2015 Oj tam. Nie takie rzeczy próbowano identyfikować. Zawsze dobrze wiedzieć co się posiada ;-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest nilfein Posted July 21, 2015 Report Share Posted July 21, 2015 To ja uprzedzę kolejne pytanie, które ewidentnie może paść w kontekście "identyfikacji". Ten oto zaprezentowany egzemplarz jest wart tyle, co jego utylizacja. Tak jakoś cynicznie mi się pomyślało... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Dziku Posted July 21, 2015 Report Share Posted July 21, 2015 Ale można łatwo podwoić jego wartość: zatankować dobrym atramentem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tales Posted July 21, 2015 Author Report Share Posted July 21, 2015 To z Talesem znałam... piłam do tego, że nie kumam, dlaczego/po co ktoś miałby chcieć identyfikować to pióro Po prostu znalazłem. U siebie w szafce i jakoś tak głupio mi było nie wiedzieć jakie posiadam pióro. Przecież to tak jakby nie znać marki swojego telefonu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts