Jump to content

Jakie to pióro?

Recommended Posts

Mam takie pytanie. Jakie to jest pióro? Na pewno to jest marka BIC, ale nie wiem konkretnie jaki to model. Czy możecie mi odpowiedzieć na to pytanie oczywiście, jeśli to możliwe.

Poniżej zamieszczam zdjęcia tegoż pióra:

Przepraszam za jakość zdjęć, ale światło było takie sobie.

SUc61x.jpgmjn0B5.jpg

Guest Markol

Nie rozumiem tego żartu

Gdy Tales wpatrywał się w niebo, by odkryć sekrety obrotów gwiazd, wpadł do dziury. Młoda służąca, która mu towarzyszyła powiedziała: "Nie widzisz tego, co masz pod nogami, a myślisz, że potrafisz zrozumieć, co się dzieje na niebie!".

cyt. za logicznemyslenie.republika.pl

Myślę, że Kolega Endoor wyraził w ten sposób spostrzeżenie, że Kolega Tales mógł zastosować bardziej "przyziemną" metodę identyfikacji swojego pióra, jak jest skorzystanie z wyszukiwarki,a w dodatku nick naszego nowego Kolegi tak mu się skojarzył ;)

Gdy Tales wpatrywał się w niebo, by odkryć sekrety obrotów gwiazd, wpadł do dziury. Młoda służąca, która mu towarzyszyła powiedziała: "Nie widzisz tego, co masz pod nogami, a myślisz, że potrafisz zrozumieć, co się dzieje na niebie!".

cyt. za logicznemyslenie.republika.pl

Myślę, że Kolega Endoor wyraził w ten sposób spostrzeżenie, że Kolega Tales mógł zastosować bardziej "przyziemną" metodę identyfikacji swojego pióra, jak jest skorzystanie z wyszukiwarki,a w dodatku nick naszego nowego Kolegi tak mu się skojarzył ;)

To z Talesem znałam... piłam do tego, że nie kumam, dlaczego/po co ktoś miałby chcieć identyfikować to pióro ;)

(...)

@Markol, czytasz w mych myślach, a to już się robi niebezpieczne... ;):P

Guest Dziku

(...) nie kumam, dlaczego/po co ktoś miałby chcieć identyfikować to pióro ;)

Przecież nie można wykluczyć kolekcjonowania piór wiecznych BIC...

Guest nilfein

To ja uprzedzę kolejne pytanie, które ewidentnie może paść w kontekście "identyfikacji". Ten oto zaprezentowany egzemplarz jest wart tyle, co jego utylizacja. ;)

Tak jakoś cynicznie mi się pomyślało...

To z Talesem znałam... piłam do tego, że nie kumam, dlaczego/po co ktoś miałby chcieć identyfikować to pióro ;)

Po prostu znalazłem. U siebie w szafce i jakoś tak głupio mi było nie wiedzieć jakie posiadam pióro. Przecież to tak jakby nie znać marki swojego telefonu.