MarcinEck Posted May 30, 2015 Report Share Posted May 30, 2015 (edited) Od kilku dni jestem posiadaczem bliźniaków niejednojajowych (Pelikan 120 "pelikanowy" i Merz&Krell). Na zdjęciach widac róznice (długość, proporcje, inny klips i captop, inny grip...)Plastik z jakiego zrobiono M&K jest chyba nieco gorszej jakości, podobnie jak gorsze też jest złocenie klipsa i ringu skuwki. Przynajmniej w moim egzemplarzu widać przetarcia do gołego metalu podkładowego.A teraz pytanie do fachowców :czy da się w jakiś sposób załatać "czapkę"? Czy czy ktoś byłby skłonny uzupełnić ubytek z czapeczce mojego M&K?Jeśli tak, to bardzo proszę o wiadomość... Edited May 30, 2015 by MarcinEck Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
piter22 Posted May 30, 2015 Report Share Posted May 30, 2015 Ciężko jest... Bo gwint :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarcinEck Posted May 30, 2015 Author Report Share Posted May 30, 2015 No wiem, jasny gwint! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
piter22 Posted May 30, 2015 Report Share Posted May 30, 2015 No wiem, jasny gwint! Zagadaj ze Stickym może, trzeba to skanibalizować. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wąsaty Posted May 30, 2015 Report Share Posted May 30, 2015 Drukarka 3 D? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rka Posted May 30, 2015 Report Share Posted May 30, 2015 (edited) Mogę Ci to zrobić... ale tania nie jestem :-P... nie wiem czy nie lepiej poszukać zamiennika. Edited May 30, 2015 by rka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts