ArielN Posted February 7, 2012 Report Share Posted February 7, 2012 Jak zawsze na początku miesiąca, pora na kolejny temat zdjęciowy. Tym razem pokażcie pióro, którego nie lubicie. Zaczynamy! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alveryn Posted February 7, 2012 Report Share Posted February 7, 2012 Ja lubię wszystkie pióra. ...tylko niektóre bardziej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pan_Q Posted February 7, 2012 Report Share Posted February 7, 2012 Pióra, którego bardzo nie lubię niestety nie mam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alveryn Posted February 7, 2012 Report Share Posted February 7, 2012 Daj spokój, przecież Parkery 51 nie są aż tak niedostępne... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pan_Q Posted February 8, 2012 Report Share Posted February 8, 2012 no tak, ale w wersji MASZKARON XX WIEKU (czyli OBB) to naprawdę biały kruk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArielN Posted February 8, 2012 Author Report Share Posted February 8, 2012 Nie macie? A ja mam: Sheaffer Legacy II G**** niesamowite Kiedyś zachwalałem, teraz już wiem w jak dużym błędzie byłem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pan_Q Posted February 8, 2012 Report Share Posted February 8, 2012 Ariel, no proszę Cię. Dlaczego? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pingwin Posted February 8, 2012 Report Share Posted February 8, 2012 Ja też mam pióro, którego nie lubię. Tetis KP790-S. Normalnie szajs jak nie wiem. Na zdjęciu to ten pośrodku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArielN Posted February 11, 2012 Author Report Share Posted February 11, 2012 Ariel, no proszę Cię. Dlaczego? Skuwka odpada, zaślepka od "touchdowna" się rozlatuje, a platerowany toną złota nabój przecieka Ja też mam pióro, którego nie lubię. Tetis KP790-S. Normalnie szajs jak nie wiem. Na zdjęciu to ten pośrodku. Jak ładnie się Tetis wpasował między Kijowem a Dniepropetrowskiem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pan_Q Posted February 11, 2012 Report Share Posted February 11, 2012 Skuwka odpada, zaślepka od "touchdowna" się rozlatuje, a platerowany toną złota nabój przecieka Prawie wszystkie plagi egipskie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandra Posted February 14, 2012 Report Share Posted February 14, 2012 Parkery nie lubie i juz ... nie bijcie!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alveryn Posted February 14, 2012 Report Share Posted February 14, 2012 Parker w tej swojej masie dorobił się stosunkowo wielu kiepskich piór. Ale żeby tak od razu generalizować? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pan_Q Posted February 14, 2012 Report Share Posted February 14, 2012 Wiesz Alveryn, ja tam nie sprzeczam się z kobietami Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ocerraveth Posted February 14, 2012 Report Share Posted February 14, 2012 Zgodzę się z Aleksandrą, współczesne Parkery, to gnioty. Niestety. Mimo, że jednym piszę na co dzień, to moje zdanie pozostanie niezmienione. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vit Posted February 14, 2012 Report Share Posted February 14, 2012 Jak dobrze poczuć się tak swojsko pomiędzy innymi pakerofobami Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArielN Posted February 15, 2012 Author Report Share Posted February 15, 2012 To wrzucajcie zdjęcia swoich znienawidzonych Parkerów Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
piko Posted February 17, 2012 Report Share Posted February 17, 2012 No to proszę, Parker Vector - połączenie gwoździa z kołkiem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pan_Q Posted February 17, 2012 Report Share Posted February 17, 2012 Brawo Piko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cwiekoszczak Posted February 17, 2012 Report Share Posted February 17, 2012 A ja tego gwoździa lubię. Za to nie dogadałem się z tym modelem Choć w sumie wszystkie pokładane w nim wymagania spełnia z nawiązką. Pisze poprawnie, dobrze zniósł konwersję na Eyedroppera (obyło się bez szukania oringów), startuje od razu, kosztuje grosze. http://www.google.pl/imgres?imgurl=http://officesupplygeek.com/wp-content/uploads/2009/04/platinum-preppy-writing.jpg&imgrefurl=http://officesupplygeek.com/pen-review/beginner-fountain-pens-platinum-preppy-fountain-pen-review/&h=1944&w=2592&sz=1347&tbnid=qyu5XTS0jNWrFM:&tbnh=90&tbnw=120&prev=/search%3Fq%3Dplatinum%2Bpreppy%26tbm%3Disch%26tbo%3Du&zoom=1&q=platinum+preppy&docid=inTtiiqDKelllM&sa=X&ei=BZw-T52MLovCtAbfxoT-BA&ved=0CFYQ9QEwBQ&dur=11 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inczuczuna Posted February 17, 2012 Report Share Posted February 17, 2012 Akurat do Vectora mam ogromny sentyment, zjechałem chyba w swoim życiu ze 4 kiedy jeszcze nie wiedziałem, że można znaleźć coś lepszego a nawet jeśli to nie było mnie na to stać. Z perspektywy czasu przyczpiłbym się tylko do sekcji, która będąc cieńsza od zapałki sprawiała, że moje serdle z niej zjeżdżały. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pan_Q Posted February 17, 2012 Report Share Posted February 17, 2012 Akurat do Vectora mam ogromny sentyment,... To pewnie raczej sentyment do dzieciństwa, wakacji i takich tam a Vector to tylko taki ersatz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inczuczuna Posted February 17, 2012 Report Share Posted February 17, 2012 niewykluczone Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
piko Posted February 18, 2012 Report Share Posted February 18, 2012 Chciałbym zaznaczyć, że nie jestem "parkerofobem". Nie lubię Vectora, w przeciwieństwie do Sonneta na przykład. Ale skoro temat brzmi "pióro, którego nie lubisz", to pokazałem, którego nie lubię. A że akurat przypadło to Vectorowi w udziale, to trudno. Widocznie moim zdaniem na to zasłużył. No i przez przypadek jakoś wpasowałem się akurat w kontekst przeciwników Parkera Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pan_Q Posted February 18, 2012 Report Share Posted February 18, 2012 Chciałbym zaznaczyć, że nie jestem "parkerofobem". Nie lubię Vectora, w przeciwieństwie do Sonneta na przykład. Ale skoro temat brzmi "pióro, którego nie lubisz", to pokazałem, którego nie lubię. A że akurat przypadło to Vectorowi w udziale, to trudno. Widocznie moim zdaniem na to zasłużył. No i przez przypadek jakoś wpasowałem się akurat w kontekst przeciwników Parkera Dobra, dobra, nie tłumacz się Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
piko Posted February 18, 2012 Report Share Posted February 18, 2012 To już nie będę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts